Paksra utazik a Falco

Szekulovics csapatát kellene legyőzni.
 
 
 
 
 

Paksra utazik a Falco

Szekulovics csapatát kellene legyőzni.

A 4. forduló rangadóját Pakson rendezik, ahol az Atomerőmű SE a Falcót fogadja. A hazaiak kispadján nyár óta az a Szrecsko Szekulovics ül, aki korábban egy bajnoki címet és öt ezüstérmet szerzett a vasiakkal. A hazaiak két győzelemmel és egy vereséggel, a vendégek ennek a fordítottjával állnak.

Szrecsko Szekulovics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Nagyon tisztelem én is és a játékosaim is a Falcót. Masszív, erős, jól védekező csapata van Szombathelynek, amely a magyar bajnokság mellett a FIBA-kupában is harcol. Nagyon jó légiósaik vannak, illetve két magyar válogatott játékosuk, Váradi és Tóth Norbert. Nagyon magas szerkezetük van, hármas és négyes poszton Balmazovicsot és Bruinsmát tudják variálni, mindketten elég gyorsak. Emellett figyelni kell arra is, hogy jól szedik a támadó lepattanókat, ez lesz az egyik kulcs, hogy tudjuk-e ezt kontrollálni. A saját ritmusunk szerint akarunk játszani, szeretném, ha hazai pályán veretlenek maradnánk. Most fogadjuk az első erős ellenfelet Pakson, megpróbálunk mindent, hogy legyőzzük őket. Voltak kisebb gondjaink az utóbbi időben, például Szegeden elég sok labdát eladtunk, remélem, hogy ezen tudtunk javítani a héten. Mindenki egészséges.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Borzasztóan kemény meccset várok. Haladunk a csapatépítéssel, természetesen szeretnénk nyerni, de ahhoz az kell, hogy kijavítsuk azt a néhány problémát, amit Szolnokon elkövettünk. Ellenfelünk egy nagyon tapasztalt és veszélyes támadó csapat, tele van olyan nemzetközi rutinnal is rendelkező játékosokkal, mint például Jevtovics, Trajkovski és Faust, de nem szabad megfeledkezni a magyar válogatott Rujákról és Eilingsfeldről sem. Evans is egy rendkívül energikus játékos, tulajdonképpen ő a motorja a Paksnak, hiszen amikor ő rohan, akkor az egész csapat játéka felgyorsul. Igyekeztünk felkészülni a Paksból, jelen állás szerint mindenki egészséges.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!