Pakson kezdi a szezont a Falco

Egy héten belül másodszor találkozik egymással a két csapat.
 
 
 
 
 

Pakson kezdi a szezont a Falco

Egy héten belül másodszor találkozik egymással a két csapat.

Az első forduló rangadóját az Atomerőmű SE és a Falco játssza egymással Pakson. A két csapat nem egészen egy héttel ezelőtt a Horváth Zoltán Emléktorna döntőjén is találkozott egymással, akkor 92-68-ra a sárga-feketék nyertek. Azóta a tolnaiak keretében történt egy változtatás: megváltak egyik légiósuktól, Tim Williamstől.

Teo Cizmic, az Atomerőmű SE vezetőedzője: A Falco egy tapasztalt együttes, amelynek nagy előnye, hogy szinte az egész tavalyi garnitúrát egyben tudta tartani. A játékosok jól ismerik egymást, jól tudják, az adott pillanatban miképp tudnak segíteni egymáson. Egy ilyen összeszokott gárda ellen különösen nehéz játszani. Nagyon kell fókuszálnunk az apró dolgokra is, hogy legyen esélyünk. Tiszteljük ellenfelünket, az edzőjét is, hiszen az előző idényben nagyszerű eredményt ért el, és lehet, hogy jelenleg a Falco a legjobb csapat a ligában. Nem is kérdés, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, kemény csata vár ránk, amelyen az első perctől az utolsóig koncentráltnak kell lennünk. Tim Williamsre nem számítunk a folytatásban, mert nem igazán volt formában, valamint Troy Barnies játéka kérdéses. A héten betegséggel küzdött, de valószínűleg tud majd játszani

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A szezon első meccse mindig nagyon nehéz, de úgy érzem, hogy jól felkészültünk, és jó formában várjuk a bajnoki rajtot. Megpróbálunk meglepetést okozni, és nyerni Pakson. Az Atomerőmű komoly csapat, el kell felejteni, hogy múlthéten legyőztük őket a Horváth Zoltán Emléktorna döntőjében. Egy teljesen új, más meccs lesz a holnapi, és idegenben mindig nehéz. Nem lesz hiányzónk, mindenki egészséges.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!