Elképesztő Falco-henger a Paks ellen

Alaposan visszavágtak az őszi vereségért a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

Elképesztő Falco-henger a Paks ellen

Alaposan visszavágtak az őszi vereségért a sárga-feketék.

Alig telt el fél perc, Perl büntetői és Borisov triplája után máris 5-0 volt az állás, majd a 30. születésnapját éppen ma ünneplő Govens tett rá egy 2+1-es akciót (8-0). Perl közelije után, a 3. percben, 12-2-nél időt kért Cizmic. Hiába, tovább folytatódott a Falco-henger. Aztán az első negyed végére kiengedett a Falco, vérszemet kapott az ASE, 21-14-nél Szekulovics hívta magához övéit. Hinds vezérletével már csak három volt közte. De mielőtt még infarktust kaptak volna a hazai szurkolók, megrázta magát a Falco, így az első negyed vége 26-18 lett.

Zsigeranovics 2+1-es akciója után Perl szerezte meg tizedik, majd tizenkettedik pontját (33-18). Ismét időt kért Cizmic. A mezőnyemberek után rákapcsolt Zsigeranovics és Pustahvar is hazai oldalon, a 14. percben a különbség már húszra rúgott (38-18). Átcsapott gálába a rangadó, a 18. percben már kétszer annyi pontjuk volt a vasiaknak, mint a vendégeknek (50-25). Váradi tripláját Ádám játékvezető előbb érvénytelenítette, de aztán a videóbírózás után – jogosan – mégis megadta, így a félidő 56-28-as állással zárult.

Brutálisan játszottak a sárga-feketék a folytatásban is. A különbség folyamatosan nőtt, a negyvenet is átlépte, pedig közben lehetőséget kaptak a fiatalok is. 88-50-ről következett a záró felvonás.

Macska-egér játék folyt a pályán, a kérdés már csak a számszerű végeredmény volt. A száz hazai pont idejekorán megvolt, a végén sokat könnyelműsködtek a szombathelyi fiatalok, de így is magabiztos, 31 pontos Falco-győzelem született.

 
 
  • 1lalika2018január05.22:32ÚjVálasz

    HURRÁ!
    NA UGYE LEHET KEVESEBBET IS KAPNI!
    UGYANIGY VENDÉGKÉNT IS!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!