Nem volt esélye Olaszországban a Falcónak

Nem fogtak ki jó napot a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

Nem volt esélye Olaszországban a Falcónak

Nem fogtak ki jó napot a sárga-feketék.

5-0-val kezdtek az olaszok, az első negyed derekán, 13-5-nél időt kért Okorn, úgy tűnt, elsősorban Bruinsmára volt mérges. Használt a fejmosás. Nekiállt könnyelműsködni a Sassari, ezt pedig azonnal kihasználta a Falco, és feljött három pontra. 13-10-nél Esposito mutatta fel a T-betűt. Bruinsma büntetőivel 18-17-nél már csak egy volt közte, az amerikai erőcsatár zárta az első negyedet is (21-19).

A második etapot is 5-0-val indította a Sassari, majd Bíró szerezte meg az első nem légiós pontot a Falcóban (triplából). Puha volt a Szombathely védekezése, Bamforth vezérletével újra meglépett a hazai gárda, nem csoda, hogy Okorn ismét időt kért. Nem sok sikerrel, 40-27-nél már tizenhárom volt közte. Hiába volt nagyon harcias mezőnyben a vasi alakulat, ha támadásban a tiszta helyzeteket is elrontotta (az első félidőben tizenegy triplát és hét büntetőt hagytak ki a sárga-feketék). Reddic kosarával a szünetben 43-31 állt a táblán.

A változatosság kedvéért, a harmadik tíz perc 7-0-val indult, 50-31-nél már a húszat súrolta a differencia. Hiába kért időt Okorn, az olló csak tovább nyílt. Sokkal agresszívabb, keményebb volt a Sassari védekezése. Bruinsma próbálta vállán cipelni csapatát, 71-48-ról indult a záró felvonás. Eldőlt a meccs.

73-50-nél Bruinsma kapott technikait reklamálásért. Támadásban sokszor egyénieskedett a Falco, 86-55-nél harminc fülé ugrott a különbség, nem sokkal később pedig a negyvenes határt is elérte. Curry az utolsó másodpercekben, büntetőkből szerezte meg első pontjait. A végére száz fölé jutottak a zöld-fehérek, akik ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

 
 
 • 3godemperor2018november02.10:22ÚjVálasz
  Idézet: belabo
  Gyakorlatilag hét használható játékossal rendelkezik a csapat. Megesik, hogy valaki megsérül, megbetegszik, eltiltják, ilyenkor a létszám tovább csökken.
  ...

  Mindenhol az edző igazol, csak megsúgom. Ez így természetes és logikus. Neki kell velük dolgozni.

   
 • 2belabo2018november01.23:01ÚjVálasz

  Gyakorlatilag hét használható játékossal rendelkezik a csapat. Megesik, hogy valaki megsérül, megbetegszik, eltiltják, ilyenkor a létszám tovább csökken. Hogy hogyan lehet 5-6 játékossal hetente két meccset játszani, az legyen az edző gondja :-) Szombathelyen megszokták, hogy az edző igazol, aki nem szimpatikus neki azt elküldi, aztán ha elfogy a csapat, maga is lelép. Majd ha lesz felelős menedzsment, lehet gondolkodni a továbblépésen.

   
 • 1lalika2018október31.23:57ÚjVálasz

  EZ GYALÁZATOS!
  HOGY LEHET EKKORA KÜLÖNBSÉG A MI DRÁGA ÉS AZ Ő LÉGIÓSAI KÖZÖTT?
  ITTHON IS MEG KELLENE KÖVETELNI A TELJESITMÉNYT!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!