Nem vár könnyű meccs Szegeden a Falcóra

Mindkét edző szerint fontos lesz a lepattanóharc.
 
 
 
 
 

Nem vár könnyű meccs Szegeden a Falcóra

Mindkét edző szerint fontos lesz a lepattanóharc.

A Kaposvártól elszenvedett hazai veresége után a második helyen álló Falcót fogadja szombaton este a Szeged. A két csapat legutóbbi összecsapását 96-81-re a sárga-feketék nyerték Szombathelyen.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Mindenképpen szeretnénk javítani a Kaposvártól elszenvedett hazai vereségünk után. Kezd egy kicsit komplikálttá válni a helyzet a középmezőnyben. Nehéz feladat vár ránk, mert a Falco a legjobb támadó csapat a bajnokságban, szép és eredményes kosárlabdát játszik. A mezőnysoruk nagyon erős, Govens, Perl, Váradi és Norfleet mellett ott van a két négyes, Pustahvar és Borisov is, akik szintén inkább mezőnyből játszanak. Kontrollálnunk kell a lepattanóharcot és meg kellene állítanunk ellenfelünk sokat futó, gyors játékát. Szombathelyen sikerült egy egál, szoros meccset játszanunk, de akkor kikaptunk, most reméljük, hogy hazai pályán mellénk áll a szerencse. Vannak kisebb sérülések, de szerintem mindenki játszik nálunk.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nehéz meccset várok, szerintem Szeged elég erős csapat, nem véletlen, hogy minden fordulóban jól játszik. Nagyon tapasztalt játékosaik vannk, Csirics remek formában tért vissza a sérülése után, Sulovicsot és Bolticsot sem kell senkinek sem bemutatni, ráadásul Juhos is visszatért hozzájuk, ami sokat jelent számukra. Keményem védekeznek, és kontrollált támadójátékot játszanak. A sikerhez tőlünk is kemény védekezés kell, megpróbáljuk a saját ritmusunk szerint kosarazni, figyelni kell a lepattanókra is, mert decemberben Szombathelyen ebben sokkal jobb volt nálunk a Szedeák. Kovács Bence térdsérülés miatt három hétre kidőlt, Durázi Krisztofernek pedig a bokájával vannak gondok.

 
 
  • 1idealista2018március25.09:36ÚjVálasz

    persze , hogy megint betojt a csapat idegenben ! Idén jó, ha ötödikek lesznek.....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!