Nem a Falcón lesz a nyomás Kaposváron

Megpróbálnak meglepetést okozni a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

Nem a Falcón lesz a nyomás Kaposváron

Megpróbálnak meglepetést okozni a sárga-feketék.

A hétvégén a Vasast legyűrő, ötödik helyezett Kaposvár a tabellán harmadik helyen álló, ZTE elleni sikerrel hangoló Falcót fogadja. A két csapat első találkozóját simán, 107-80-ra nyerték a szombathelyiek decemberben, szakértőnk viszont ezúttal szoros összecsapásra számít.

- Nagyon nehéz meccs előtt állunk, hiszen a Kaposvár egy hihetetlenül kemény ellenfél, főleg idegenben. A remek légiósok mellett kiemelkedő magyar játékosai is vannak a gárdának Hendlein, Fodor és Grebenár személyében. A nyomás viszont hazai pályán a Kaposváron van, számukra ez majdhogynem egy kötelező győzelem, ez mindenképp a mi malmunkra hajtja a vizet. Nekünk "csak" annyi a dolgunk, hogy megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani, így talán meglepetést tudunk okozni, és megnyerhetjük ezt a meccset - mondta Szrecsko Szekulovics, a Falco vezetőedzője.

"A Falco idén nagyon meggyőzően játszik"

- A többi csapathoz hasonlóan mi is nehéz menetben vagyunk mostanában, sorban játsszuk a fontosabbnál fontosabb mérkőzéseket, és a helyezésünkből adódóan egyiken sem engedhetjük meg, hogy ne a maximumot nyújtsuk - ez pedig rengeteget kivesz a játékosokból, ami miatt mostanában hullámzóbb volt a teljesítményünk, mint a szezon korábbi szakaszaiban. A Falco idén nagyon meggyőzően játszik, de hazai pályán természetesen mindig a győzelem a célunk, így ezúttal is megpróbálunk meglepetést okozni. Többen is betegek, mások kisebb sérülésekkel küzdenek, de mindenkire számíthatok, mindenki vállalja a játékot csütörtökön - mondta Fekete Ádám, a Kaposvár vezetőedzője.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!