Nem esne a Zete hibájába a Falco

Akkor ér valamit a szerdai győzelem, ha hazai pályán is nyernek a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

Nem esne a Zete hibájába a Falco

Akkor ér valamit a szerdai győzelem, ha hazai pályán is nyernek a sárga-feketék.

A döntő első mérkőzésén kisebb meglepetésre a Falco került előnybe, miután idegenben sikerült legyőznie az Albát. A fehérváriak számára nem idegen egy párharc rosszul kezdése, hiszen a ZTE elleni elődöntőben is így nyitottak. Akkor a második meccsen javítani tudtak, ám most a feladat közel sem tűnik egyszerűnek, figyelembe véve, hogy a szombathelyiek az idei szezonban veretlenek hazai pályán (huszonegy meccs óta). Amennyiben az eddigiekhez hasonlóan ismét nyer az Aréna Savariában a sárga-fekete alakulat, karnyújtásnyira kerül a bajnoki címtől.

Branislav Dzunic, az Alba Fehérvár-Puebla Plus vezetőedzője: Sok mindenben kell javulnunk az előző mérkőzéshez képest. Úgy gondolom, hogy képesek vagyunk több energiával, nagyobb agresszivitással játszani. Több szervezettségre lesz szükségünk a támadó és a védekező oldalon egyaránt. Tudatosabban kell játszani. A Falco nagyjából azt hozta, amit vártunk. Valóban egy kiegyenlített mérkőzés volt, de a problémánk abból fakadt, hogy a meccs közben történtekre nem reagáltunk jól. Mindenesetre nincs idő szomorkodni, egy ilyen sorozatban benne van a vereség, viszont a következő meccsen már remélem, hogy tudunk javítani. Koncentráltan kell pályára lépni. Nincsen újabb sérültünk.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Örülünk a fehérvári győzelemnek, de a következő mérkőzésre készülve ezt el kell felejteni. Bezártunk egy oldalt, most egy újat kinyitunk. Nem szabad leírnunk az Albát, hiszen emlékezhetünk rá, hogy a Zalaegerszeg ellen is hasonlóan kezdtek, majd ezután képesek voltak zsinórban háromszor nyerni. Most kicsit rajtunk van a nyomás a hazai pálya miatt, de nyernünk kell, ha el akarjuk élni a célunkat. A párharc kulcsa lehet ez a találkozó, mert 2-0-ról már talán könnyebb lenne lezárni. Átbeszéltük a szerdai hibáinkat, felkészülünk szombatra alaposan. Nincsen sérültünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!