Nehézkes kezdés után, könnyed Falco-siker

A Kaposvár ellen szerezték meg első győzelmüket a vasiak.
 
 
 
 
 

Nehézkes kezdés után, könnyed Falco-siker

A Kaposvár ellen szerezték meg első győzelmüket a vasiak.

A kezdés előtt Cziffra Mihályra emlékeztek az Aréna Savariában. Beragadtak a hazaiak, két és fél perc alatt 2-10-el indult a meccs. Időt is kért Okorn, aki nagyon dühös volt. Hiába a szünet, Johnson második tripláját is bevágta, majd Harazin negyedik pontját is megszerezte, így már kétszámjegyű volt a különbség (2-15). Pontszegény első negyed után 9-17 volt az állás.

Tóth hozta fel hat pontra csapatát, Curry triplája után pedig azonnal időt kért Fekete (14-17). Alig telt el egy perc a második negyedből. Norfleet triplája egyre olvasztotta a kaposvári előnyt, Váradit pedig hiába gyötörték, középtávolijával megszerezte a vezetést a Falcónak, először a meccsen. Vezettek már hattal is a hazaiak, a félidőben 33-30 állt a táblán.

Váradi két hármasával folytatódott a meccs. Norfleet nagyon jól játszott, kezdtek elhőzni a sárga-feketék, a 26. percben, 47-36-nál időt kért a KKK. Már nyoma sem volt a kezdeti szombathelyi görcsösségnek, a nagy előny birtokában a látványra is adott a tavalyi ezüstérmes. A somogyiak teljesen elvesztették a fonalat, 60-44-ről indult a záró felvonás.

Eldőlt a meccs. A 35. percben Váradi labdát szerzett, majd ziccerével húszra növelte a differenciát. McCray még javított a statisztikáján, illetve a Falco csapatkapitánya is megszórta magát, szükség is lesz ara, hogy a válogatott novemberi vb-selejtezője előtt visszanyerje az önbizalmát. A Falco nehézkes kezdés után sima győzelmet aratott.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!