Négybe juthat a Falco

Már csak egyszer kell legyőzni a Zetét.
 
 
 
 
 

Négybe juthat a Falco

Már csak egyszer kell legyőzni a Zetét.

Két végletekig kiélezett szoros csata után a Falco hazai pályán átgázolt a Zalaegerszegen és 2-1-re módosította a negyeddöntő párharc állását. A csapatoknak nincs sok idejük a pihenésre, ugyanis kedden máris következik a negyedik meccs. A ZTE az egyenlítésért, a Falco a továbbjutásért lép pályára.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A játékosok az előző meccs után nem érezték magukat komfortosan és holnap meg fogják mutatni, hogy a tegnapi meccs csak egy kisiklás volt. Önmagukért a szurkolókért, mert az előző nem volt méltó a klubhoz. A Falco a játék minden elemében jobb volt, semmiben sem voltunk partiban, nagyjából minden rossz volt. Már a hozzáállásunk sem volt megfelelő, viszont holnap ez nem fog megtörténni.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az előző meccsen jól játszottunk, kontrolláltuk a találkozót. Remélem, hogy holnap is meg tudjuk valósítani ugyanezt. Kulcsfontosságú volt, hogy nagyon jól kezdtük a mérkőzést, jól védekeztünk, a saját ritmusunkban, stílusunkban tudtunk játszani. Egy napunk van pihenni, regeneráló edzést tartottunk. Remélem, hogy frissek leszünk és tudunk nyerni idegenben is.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!