"Nagyon-nagyon-nagyon rossz félidőnk volt"

Balmazovics szerint, ha csapatként, egységesen játszanak, akkor nem kell félniük senkitől.
 
 
 
 
 

"Nagyon-nagyon-nagyon rossz félidőnk volt"

Balmazovics szerint, ha csapatként, egységesen játszanak, akkor nem kell félniük senkitől.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, ha nehezen is, de megszerezte tizenkettedik sikerét a bajnokságban, miután 103-96-ra legyőzte hazai pályán a DEAC-ot. A sikerből - 22 perc alatt - 8/3-as pontmutatóval és 2 lepattanóval vette ki a részét a szerb bedobó, Stefan Balmazovics.

– Nem stimmelt minden, borzasztó első félidőnk volt, nagyon-nagyon-nagyon rossz. Nem igazán értem, hogy miért – kezdte a légiós. – Rengeteget hibáztunk, a DEAC gyakorlatilag minden pozícióból kosarat szerzett, azt csinált a pályán, amit akart. A második félidőre rendeztük a sorokat, megváltoztattuk a mentalitásunkat, a szünet utáni játékunk nagyjából rendben volt, ezt kell folytatnunk tovább, mert a klub és a szurkolóink nem ilyen eredményeket érdemelnek. A karakterünk megvan, de mentalitást kell váltanunk. Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, nyertünk, semmi más nem érdekes. A Paksra és a kupára kell koncentrálnunk. Kemény edzések várnak ránk, ha csapatként, egységesen, együtt játszunk, akkor nem kell félnünk senkitől sem.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!