Nagy lépést tehet az elődöntő felé a Falco

Bencze Tamás most is elmondta, a ZTE nem azért van itt, hogy asszisztáljon a vasiak továbbjutásához.
 
 
 
 
 

Nagy lépést tehet az elődöntő felé a Falco

Bencze Tamás most is elmondta, a ZTE nem azért van itt, hogy asszisztáljon a vasiak továbbjutásához.

Pénteken folytatódik a rájátszás első köre, a ZTE a Falcót látja vendégül. Az első mérkőzésen sokáig Bencze Tamás együttesének állt a zászló, ám szoros végjátékban végül 91-88-as győzelmet arattak a hazai pályán játszó sárga-feketék.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Azt gondolom, reális esélyünk van arra, hogy győzzünk. Tudjuk, hogy hogyan kell játszanunk, ezt azonban nem harminchét percig kell tartanunk, hanem tovább. Az első harminchat-harminchét percben is voltak rövidzárlatok, amikor visszajött a Falco, de ilyenkor megint el tudtunk lépni. Egyenlő erők küzdelme volt a keddi találkozó, bízom benne, hogy a holnapi is az lesz. Túl sok változtatást nem hiszem, hogy bármelyik fél is eszközölne ilyen rövid idő alatt. Van pár olyan dolog, amit másképp fogunk csinálni, de nem hiszem, hogy ez alapvetően fogja befolyásolni a meccset. Képesek vagyunk a sikerre, ezt meg is kell mutatnunk. Nem azért vagyunk itt, hogy asszisztáljunk a Falco továbbjutásához, hanem azért, hogy komoly csatákat vívjunk és győzelmeket arassunk, erre most itt van a lehetőség. Benke Szilárd továbbra sem edz, Ivica Radincak is van problémája. Az utolsó tíz-tizenkét napban ez volt a negyedik mérkőzésünk, kemény a sorsolás, de mindenki ebben a helyzetben van. Benke kapott még egy medvepuszit is, de azt gondolom, hogy mindenki pályára fog lépni. Az, hogy mennyit tudnak vállalni, majd az aktuális állapotuk határozza meg.

Szrecsko Szekulovics, a Faloc-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az első mérkőzés mindig nehéz hazai pályán, nagyon rosszul játszottunk kedden az első félidőben. A találkozó második felében felébredtünk, fordítottunk, és győztünk. Tanulnunk kell a hibáinkból, bízom benne, hogy holnap jobban fog menni a játék, és nyerünk. A Zete egy rutinos, tapasztalt csapat, szerintem most egy kis nyomás lesz rajtuk hazai pályán, számunkra kötelező a győzelem. Nincs sérültünk, mindenkire számíthatok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!