Mire megy Govens nélkül a Falco?

Jön az utolsó, mindent eldöntő csata.
 
 
 
 
 

Mire megy Govens nélkül a Falco?

Jön az utolsó, mindent eldöntő csata.

Mindent eldöntő, ötödik összecsapást vív holnap este egymással a Falco és az Alba. A párharc eddigi négy mérkőzésén valahányszor a hazai együttes nyert, ráadásul kiélezett meccseket vívtak egymással a felek, egészen tegnapig, amikor Braniszlav Dzunics együttese meggyőző fölénnyel egyenlített (112-81). A találkozó krónikájához az is hozzátartozik, hogy a Falco csapatkapitánya, Váradi Benedek nem lépett pályára, továbbá a második játékrészben a sárga-feketék elveszítették Darrin Govenst, s mint utólag kiderült, egy kézsérülés miatt véget is ért az irányító szezonja.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nincs sok időnk, minél hamarabb regenerálódnunk kell, ma este van egy edzésünk. Megpróbáljuk átbeszélni azokat a hibákat, amelyeket tegnap vétettünk, és természetesen ki is akarjuk javítani azokat. Puhán kezdtük el a tegnapi találkozót, nem voltunk elég koncentráltak. Az Alba sokkal fizikálisabb volt, illetve dominálta a lepattanócsatát. Váradi Benedek nem játszott, Darrin Govens pedig megsérült a második negyedben, valószínűleg véget is ért a szezonja. Megyünk tovább, holnap hazai pályán, a saját közönségünk előtt játszunk, számunkra kötelező a győzelem. Váradi Benedek játékára van esély, de rizikózni nem akarunk, nehogy rásérüljön. Bízom benne, hogy tudja vállalni a szereplést.

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Azt érzem, hogy az átmeneti játékon lesz a hangsúly mindkét együttesnél. Amelyik csapat ezt jobban fogja csinálni, annak nagyobb esélye lesz döntőbe jutni. Az volt a célunk, hogy kiharcoljuk az ötödik mérkőzést, ez volt a lényeg, nem hiszem, hogy bármit is jelenthet az, hogy nagyobb különbséggel sikerült nyernünk tegnap. Filipovity Márkónak kiment a bokája, szerintem ő nem fogja tudni vállalni a játékot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!