Mindenki öltözzön sárgába!

Ma délután már elővételben is lehet jegyeket venni a szerdai találkozóra.
 
 
 
 
 

Mindenki öltözzön sárgába!

Ma délután már elővételben is lehet jegyeket venni a szerdai találkozóra.

A szerdai (18:00) Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Kaposvári KK negyeddöntő első mérkőzése előtt a hazai és a vendég szektorok, illetve pénztárak is egyaránt 17 órakor nyitnak.

Jegyelővétel

A várható nagy érdeklődés miatt kedden 17:00-19:00 óra között elővételben már megvásárolhatók a belépők az Aréna Savaria főbejárati pénztárában.

A nagy érdeklődés miatt a klub kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. Fokozott biztonsági intézkedések lesznek a beléptetéskor.

“Mindenki öltözzön SÁRGÁBA, és jöjjön az ARÉNÁBA!”

A klub arra kéri szurkolóit, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, és sárga színekben buzdítsák a csapatot. A főbejáratnál lévő aulában, a mérkőzés előtt lesz lehetőség sárga pólót vásárolni 1.000 forintos egységáron.

Vendégjegyek a Kaposvár – Falco második mérkőzésre

A kaposvári klub 100 db jegyet küld Szombathelyre, a szombati, második mérkőzésre, melyeket 1300 forintos egységáron a szerdai mérkőzés félidejében már meg lehet váltani az Aréna Savaria főbejárati jegypénztárában.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!