Megvan a Falco ötödik légiósa

Milos Borisov a Szolnoktól érkezik.
 
 
 
 
 

Megvan a Falco ötödik légiósa

Milos Borisov a Szolnoktól érkezik.

Milos Borisov személyében megtalálta ötödik légiósát a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely. A korábbi montenegrói válogatott bedobó, aki szeptemberben lesz 32 éves, először a 2014-2015-ös szezonban tűnt fel hazánkban, a Sopron KC színeiben 41 mérkőzésen 18.1 pontot, 6.7 lepattanót és 1.3 gólpasszt átlagolt. Ezt követően Szolnokra igazolt, ahol első évében 41 bajnokin 9.2 pont, 4.7 lepattanó voltak a mutatói a bajnokcsapatnál, az EuroCup sorozatban 16 találkozón 8.0 pontot, 4.3 lepattanót és 1.1 gólpasszt tudott felmutatni. A Bajnokok Ligájában 14 meccsen 26 perc alatt 14.2 pont, 4.7 lepattanó és 1.6 gólpassz volt a mérlege.

Legutóbb 38 meccsen 8.6 pontot, 4.2 lepattanót és 1.1 gólpasszt átlagolt a magyar bajnokságban.

- Borisovnak is több ajánlata volt, Magyarországról és más országból is hívták, de elmondása szerint azért élvezett elsőbbséget mind közül a Falco, mert a nemzetközi kupában is indul. Érkezésével lezártnak tekintjük az átigazolásokat a külföldi játékosok tekintetében - mondta el a 201 centis kosaras szerződtetéséről Gráczer György, a sárga-feketék ügyvezetője, akitől azt is megtudtuk, hogy a sárga-feketék augusztus 14-én kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!