Meglepte a Falcót a Sopron védekezése

Perl a vendégeket is dicsérte, Watkins szerint amit tudtak, kihoztak a meccsből.
 
 
 
 
 

Meglepte a Falcót a Sopron védekezése

Perl a vendégeket is dicsérte, Watkins szerint amit tudtak, kihoztak a meccsből.

Alaposan megszenvedett, de végül kétszeres hosszabbítás után 114-109-re legyőzte a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Sopront. A vasiak válogatott hátvédje, Perl Zoltán 46 perc alatt 31/6-os pontmutatót, 8 lepattanót, 7 kiharcolt faultot, 3 gólpasszt és 1 blokkolt dobást tett hozzá a sikerhez.

- Nagyon kemény meccset játszottunk, tudtuk, hogy a Sopron valós erejét nem tükrözi a tabellán elfoglalt helyezése. Megleptek minket a védekezésükkel, nem találtuk a ritmust támadásban és védekezésben sem, de nagyon nagyot küzdöttünk, nagy hátrányból is visszajöttünk, ez pedig a csapatunk erejét mutatja. A soproniaknak is jár a dicséret, mert jól játszottak, extra dobásokat értékesítettek, jó meccs volt, nagyon örülünk a győzelemnek - mondta Perl.

A másik oldalon Ryan Watkins 41 perc alatt 27/3-as pontmutatóval, 15 lepattanóval, 7 kiharcolt faulttal, 1 gólpasszal és 1 blokkolt dobással zárt.

- Úgy gondolom, hogy jó meccset játszottunk, egy kemény ellenfél ellen, amely már hosszú ideje veretlen hazai pályán. Nagyot harcoltunk, amit tudtunk kihoztunk a találkozóból. Hat pont hiányzott a győzelemhez - mondta Watkins.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!