Meglepetésre készül a Falco a döntő első felvonásán

Dzunic szerint jól sikerült a sárga-feketék formaidőzítése.
 
 
 
 
 

Meglepetésre készül a Falco a döntő első felvonásán

Dzunic szerint jól sikerült a sárga-feketék formaidőzítése.

Szerdán kezdetét veszi az idei bajnokság legfontosabb párharca, a bajnoki döntő. A csapatok Székesfehérváron kezdenek, miután az Alba az alapszakaszt és a középszakaszt is megnyerte, így pályaelőnye van a második Falcóval szemben. A szombathelyiek "rápihenhettek" a találkozóra, hiszen 3-0-val búcsúztatták a Körmendet, míg az Albának szombaton még pályára kellett lépnie Zalaegerszegen, összességében a fehérváriak 3-1-re verték a ZTE-t.

Branislav Dzunic, az Alba Fehérvár-Puebla Plus vezetőedzője: Itt már minden mérkőzés fontos, nem lehet megmondani előre, hogy az első-e a legfontosabb. Természetesen hazai pályán szeretnénk győzelemmel nyitni, de tisztában vagyunk azzal, hogy ezért meg kell majd alaposan dolgoznunk. Nem véletlenül jutott a Falco a döntőbe, nagyon jól játszott a Körmend ellen. Úgy gondolom, hogy nagyon jól alakították a formaidőzítésüket. Az alap dolgokra fókuszálunk, mert egy ilyen párharc apróságokon múlhat. Ilyen lehet a lepattanózás és a védekezés. Mi még szombaton játszottunk, a Falco többet pihenhetett, de szerintem sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek. A ZTE elleni kerettel vágunk neki a mérkőzésnek, nincsen sérültünk.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Óriási eredményt értünk el azzal, hogy a döntőben vagyunk. Nagyon kemény ellenfelünk van, hiszen az Alba nem véletlenül végzett az alapszakasznak és a középszakasznak is az első helyén. Náluk van a pályaelőny is, ezért megpróbálunk holnap meglepetést okozni. Muszáj egy meccset idegenben nyernünk, ha bajnokságot akarunk nyerni. Az Alba nagyon agresszívan védekezik, ezért kulcsfontosságú lesz, hogy nem adhatunk el sok labdát, és a lepattanók megszerzése is fontos lesz. Keller és Lóránt nagyon domináns a palánkok alatt, őket nem lesz egyszerű semlegesíteni. Ráadásul a gyors, átmeneti játékaikat is jól meg kell oldanunk, mert ezekből nagyon sok kosarat szereznek a fehérváriak. Nincsen sérültünk, mindenki egészséges.

 
 
 • 3nagy5208312017június07.22:54ÚjVálasz

  Neked legyen igazad fans! Ezért szurkolok én is!

   
 • 2fans2017június06.22:12ÚjVálasz

  Bomba erős ez a Fehérvári keret! Minden posztra két egyforma játékos jut,ráadásul náluk is színes bőrű túlkínálat van! Minden mellettük szól! Nekünk már jutalom játék a döntőbe jutásunk is! Játszunk velük jó meccseket,a bírók talán nem kevernek bele,és csináljuk meg a csodát! AZ ÉJJEL SOHA NEM ÉRHET VÉGET,CSINÁLJUNK KÖZÖSEN VALAMI SZÉPET..... HAJRÁ FALCO,SÁRGA FEKETÉK!

   
 • 1szurkoloo2017június06.20:39ÚjVálasz

  Gyerünk fiúk!!! Mindenki Fehérvárra!!!
  HAJRÁ FALCO!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!