Megkezdi a rájátszást a Falco

A Kaposváron keresztül vezethet a sárga-feketék útja a legjobb négy közé.
 
 
 
 
 

Megkezdi a rájátszást a Falco

A Kaposváron keresztül vezethet a sárga-feketék útja a legjobb négy közé.

Egy év szünet után újra ott van a rájátszásban a Real Madrid Falco KC. A sárga-feketék egy bravúros középszakasz-menetelés után a második helyen zártak, így egészen a döntőig pályaelőnyt élveznek, ehhez azonban továbbra is meg kell őrizni a hazai pályás veretlenséget (17/17).

Srecko Sekulovic csapatának első ellenfele a hetedik helyezett Kaposvár lesz. A három győzelemig tartó párharc nyitó felvonását szerdán este az Aréna Savariában rendezik.

A találkozó érdekessége még, hogy hosszú idő után köszönheti újra a szombathelyi közönség a korábbi kedvencet, Winsome Fraziert, aki jelenleg a somogyiakat erősíti.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC vezetőedzője: A rájátszás már egy teljesen más, és nagyon veszélyes verseny. Minden meccsen maximálisan kell koncentrálni és keményen kell játszani, mert egy hiba, és innentől nincs tovább. Nehéz meccsre számítok a Kaposvár ellen, de nagyon fontos, hogy az első hazai találkozót győzelemmel zárjuk. A KKK egy nagyon jó csapat, remek légiósokkal és kiváló, rutinos magyar játékosokkal. Kulcsfontosságú lesz a védekezésünk, hogy megállítsuk a somogyiak gyors indításait, és hogy megakadályozzuk a támadólepattanók megszerzését. A hazai pálya és a szurkolótáborunk miatt előnyösebb helyzetben vagyunk. Remélem, hogy telt ház lesz az Arénában, és megőrizzük hazai veretlenségünket. Nincs sérültünk, minden játékosunk száz százalékos állapotban várja a play-offot.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: A legfontosabb, hogy itt vagyunk a rájátszásban. Volt egy hullámvölgyünk sok sérüléssel és betegséggel, de már túl vagyunk rajta. Felfele jön a csapat, és egy nagy teher lekerült a vállakról azzal, hogy az év elején kitűzött célt teljesítettük. Ezek mind-mind plusz energiákat szabadíthatnak fel a csapatban, és természetesen az a célunk, hogy játszunk egy jó párharcot. Szombathelyen még nem nyert senki, de mi is meg fogjuk próbálni, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy idegenben győzni tudjunk. Minden meccs egy újabb esély, és a szerdai mérkőzés egy olyan sansz, amit szeretnénk megragadni. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, de a kaposvári csapat az elmúlt években bizonyította, hogy a rájátszásban is eredményesen tud szerepelni. Biztos vagyok abban, hogy sokan fognak szorítani értünk, és bízom benne, hogy néhányan Szombathelyre is ellátogatnak.

 
 
  • 1szurkoloo2017május09.20:58ÚjVálasz

    Holnap mindenki sárgába!!! Hatalmas szurkolás kell, és meglesz az eredmény!
    Hajrá Falco!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!