Megállítaná a ZTE menetelését a Falco

Újabb szomszédvári ütközet vár a sárga-feketékre.
 
 
 
 
 

Megállítaná a ZTE menetelését a Falco

Újabb szomszédvári ütközet vár a sárga-feketékre.

Újabb nagy rangadó következik a felsőház 5. fordulójában. A Zalakerámia ZTE KK fogadja a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatát. A zalaiak kiváló formának örvendnek, legutóbb az Alba otthonából hozták el a két pontot. Ezzel szemben a vasiak simán kikaptak Körmenden. Nagy szükségük lenne már egy idegenbeli bravúrra, kérdéses, hogy ez összejöhet-e Zalaegerszegen.

Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője: Hasonló mérkőzésre számítok, mint az alapszakaszban. Akkor az első találkozón végig domináltunk, de a Falco látótávolságon belül tudott maradni. Szombathelyen ugyanilyen volt a forgatókönyv, csak éppen fordítva. Természetesen megnéztem a Falco körmendi mérkőzését, de abból nehéz lenne kiindulni. A második félidei teljesítményük nem volt rossz a szombathelyieknek, ami azért azt mutatja, hogy képesek idegenben is jól játszani. Fehérvári győzelmünkkel megteremtettük magunknak azt a lehetőséget, hogy pályaelőnyt harcoljunk ki a play-offra. Ehhez viszont nyernünk kell holnap is. Kerpel-Fronius és Fekete játékára továbbra sem számíthatok, de a többiek egészségesek.

Szrecsko Szekulovics, a Falco vezetőedzője: Egy újabb igazi rangadó következik. Nemrég még Körmenden játszottunk, emiatt túl sok időnk nem volt felkészülni a holnapi találkozóra. A körmendi meccs már a múlt, mennünk kell tovább. Megpróbálunk idegenben nyerni. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert a ZTE jó formában van. Nagyon jó csapat, amely képes volt arra, hogy Székesfehérvárról is győztesen távozzon. Úgy gondolom, hogy Ubilla semlegesítése lesz a kulcs. Egyértelműen ő a csapat motorja. Ha ezt sikerül megoldanunk, akkor lesz esélyünk a győzelemre. Mindenki egészséges.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!