Medford döntője a téma az amerikai tévében

A Falcótól elköszönő irányítónak francia, belga, spanyol és olasz lehetősége is van.
 
 
 
 
 

Medford döntője a téma az amerikai tévében

A Falcótól elköszönő irányítónak francia, belga, spanyol és olasz lehetősége is van.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ötmeccses párharcban maradt alul az Alba Fehérvár ellen az A-csoport döntőjében. A vasi együttesben első profi évét töltötte Lester Medford, aki 46 bajnokin 12.39-os pontátlagával a csapat második legeredményesebb játékosa lett. Vele készített interjút szülővárosa, az USA-beli Tucson hírcsatornája.

– Más volt, de apám mindig azt mondta: akárhol is játszol, a kosárlabda az mindenhol kosárlabda – mondta Medford arra kérdésre, hogy milyen volt a magyar bajnokságban lehúzott idény. Kiemelte a fizikális, gyors játékot, sőt egy konkrét példát is: a támadólepattanó után járó 14 másodperces szabályt. A cikk kiemeli: Medford európai viszonylatban a (körülbelül) 20. legerősebb bajnokságban játszhatott döntőt első évében.

A játékos aztán a jövőjéről is szót ejtett.

– Valahol máshol folytatom, több ajánlat is befutott Nyugat-Európából. Francia, belga, spanyol és olasz lehetőségem is van.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!