A második hely a tét a Falco számára

Visszavágnának a bajnoknak a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

A második hely a tét a Falco számára

Visszavágnának a bajnoknak a sárga-feketék.

Szombaton este héttől az Alba Fehérvár lép pályára az Aréna Savariában a Falco vendégeként a felsőházi középszakasz nyolcadik játéknapján. A találkozó nem kisebb téttel bír, minthogy a győztes nagy valószínűséggel a második helyről várhatja a rájátszást. A két csapat eddigi összecsapásait mindig a hazai gárda nyerte.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Győzelemre számítok, nincs más választásunk. Az Alba kemény ellenfél, amelyet jól ismerünk. Azért harcolunk, hogy a rájátszást minél jobb pozícióból kezdjük, a második helyen akarunk végezni, ehhez pedig le kell győznünk az Albát és szerdán a Körmendet is. Nehéz meccset várok, mindkét csapatnak sokat jelent az összecsapás. A Fehérvár jó formában van, de hazai pályán játszunk és ezt az előnyt szeretnénk kihasználni. A Szolnok ellen legutóbb idehaza nem volt szerencsénk, kimaradt az utolsó dobás. Kecskeméten gyengén játszottunk, nem volt jó a védekezésünk, amin mindenképp javítanunk kell, mert az Alba dinamikus, gyors, erős csapat. Figyelnünk kell a kiváló magyar centerpárosra. Kulcsfontosságú lesz a védekezés és hogy ne engedjük az Albának elkapni a ritmust. Mindenkire számíthatok.

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Ugyanúgy készülünk, ahogy akkor szoktunk, amikor három-négy nap alatt játsszuk a meccseket. Taktikai felkészüléssel, kisebb mozgásokkal teltek az edzések. Az utóbbi időben a Falco ellen mindig nehéz meccseket vívtunk, most is erre számítok. A Falco esetében a mostani szezonban is el lehet mondani, hogy bajnokaspiráns csapatról van szó. A szombati összecsapás kulcsfontosságú a rájátszás előtti minél jobb pozíció megszerzéséről, mert aki nyer, az szerintem a második helyen fog végezni. Nagy a tét, jó az ellenfél, jó csarnokban lépünk pályára, ahol nagy támogatást kap a csapat a szurkolóktól. Nagyszerű kihívásnak tartom ezt a találkozót. Alhaji Mohammeden kívül mindenki vállalja a játékot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!