Máris megismétlődik a kosárdöntő

Lóránt nélkül érkezik az Alba a Falcóhoz.
 
 
 
 
 

Máris megismétlődik a kosárdöntő

Lóránt nélkül érkezik az Alba a Falcóhoz.

A második forduló legnagyobb rangadóját az előző bajnokság két döntőse, a Falco és az Alba játssza Szombathelyen, az Aréna Savariában. A Bajnokok Ligájában a török Pinar Karsiyaka ellen búcsúzó fehérváriak első bajnoki mérkőzésükre készülnek, a sárga-feketék pedig a bolgár Balkan Botevgrad idegenbeli legyőzése előtt simán kikaptak Pakson a nyitófordulóban.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Egy nagyon jó meccset várok az előző bajnokság döntőjének párharcától. Az Alba nagyon erős csapat, kiválóan játszott a nemzetközi mérkőzésein, úgyhogy egy igazi rangadóra van kilátás. Azt várom, hogy a csapat úgy teljesítsen, ahogy tette Bulgáriában, keményen. Szeretnénk megvédeni a hazai pályánkat, kötelező a győzelem, muszáj nyernünk.

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A bajnokság elég korai fázisában ismétlődik meg a tavalyi finálé párosítása, de ebben nincsen semmi extra, sőt, lehet, hogy jó is így. Nagy kihívás lesz számunkra ez a meccs, hiszen a Falco jól megerősítette a keretét, mi pedig ugyanolyan nagy célokkal vágtunk neki a szezonnak, mint legutóbb. Olyan mérkőzést várok, amelyhez harcosan állunk hozzá. Lóránt, Simpson és Macon biztosan nem játszik, és Markovics játéka is kérdéses.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!