Marad a sikerkovács, Sekulovic aláírt

Megtartotta edzőjét a Falco.
 
 
 
 
 

Marad a sikerkovács, Sekulovic aláírt

Megtartotta edzőjét a Falco.

Gráczer György, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ügyvezetője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a klub megegyezett Srecko Sekulovic vezetőedzővel a folytatásról, a szerb tréner már alá is írta a következő bajnoki szezonra szóló szerződését.

- Mind a klubvezetés, mind pedig a tulajdonos részéről abszolút pozitívan értékeltük Sekulovic munkáját, az eddig elért eredmények is őt igazolták, így részünkről nem volt kérdés, hogy jövőre is őt szeretnénk vezetőedzőnknek. A klub a vezetésével története során először jutott be a felsőházi középszakaszba, ahol aztán bravúros teljesítménnyel második helyet szerzett, és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy immáron tizennyolc mérkőzés óta őrizzük veretlenségünket hazai pályán. A bizalom töretlen Sekulovic felé, bízunk a hasonlóan szép folytatásban - mondta Gráczer György.

Sekulovic: Reméljük, a sztorinak még nincs vége

- Amikor megkeresett a klub az ajánlattal, egy percig sem volt kérdés számomra, hogy aláírjak-e újabb egy szezonra. Mindenki tudja rólam, hogy szeretem Szombathelyt és a Falcót. Úgy gondolom, jó kapcsolatot ápolok a játékosokkal és a szakmai stábbal is tökéletesen megértjük egymást, illetve a klubvezetés is rendkívül korrekt volt velem végig. Szeretnénk tovább folytatni a megkezdett, eredményes munkát. Elég jó eredményeket értünk el eddig a bajnokságban, jó úton járunk, az alapszakaszt a negyedik-, a felsőházi középszakaszt pedig már a második helyen zártuk, és most a play-offban 1-0-ra vezetünk. Persze reméljük, a sztorinak még nincs vége… - mondta nevetve a 2008-as bajnokcsapat edzője, Sekulovic.

A Falcónak jelenleg egy játékossal van élő szerződése a következő szezonra, miután a válogatott erőcsatárnak, Tóth Norbertnek életbe lépett a plusz egy éves opciója.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!