Magyar csapattal nemzetközizik a Falco

A Szolnok jön az Arénába, de ezúttal nem a szokásos derbire.
 
 
 
 
 

Magyar csapattal nemzetközizik a Falco

A Szolnok jön az Arénába, de ezúttal nem a szokásos derbire.

Novgorodi és körmendi "kirándulás" után újra az Aréna Savariában lép pályára a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, amely a Szolnoki Olaj KK csapatát látja vendégül a FIBA Europe Cup második fordulójában. A sárga-feketék két idegenbeli vereség után javítanának, míg a Tisza-partiak formájára nem lehet panasz, a bajnokságban hibátlanok, és a nemzetközi porondon is győzelemmel kezdtek múlt héten.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nagyon kemény meccs vár ránk egy nagyon jó formában lévő Szolnokkal szemben. A Falco-Szolnok meccs mindig egy rangadó, és most is erre számítok. Az Olaj masszív csapat, kiváló kerettel. Nem csak a légiósok képviselnek erős színvonalat, hanem a magyar játékosok is, elég, ha csak Vojvodára gondolunk. A győzelemhez kulcsfontosságú lesz a védekezés, mert a Szolnok nagyon jól támadó együttes. Megpróbáljuk kijavítani azokat a hibákat, amiket legutóbb a Körmend ellen elkövettünk. Remélem, hogy sikerül, mert nagyon szeretnénk nyerni. Mindenki egészséges, várjuk már a meccset.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Nehéz meccsre számítok, hiszen a Falco hihetetlenül erős hazai pályán. A szombathelyiek nagy támogatást kapnak a szurkolóiktól, és nagyon magabiztosan játszanak odahaza. Nagy feladat lesz számunkra, hogy megállítsuk őket, és megakadályozzuk a nagyszerű hazai dobóformájukat. Úgy érzem, hogy a csapatunk megfelelően kipihente magát az elmúlt nagy meccsek után, és készen állunk a holnapi rangadóra. Fontos lesz még, hogy az egy-egy elleni helyzeteket jól védjük, mert a Falcóban négy-öt játékos is remekül egy-egyezik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!