A macedón Szokoli ellen folytatja a Falco

Szekulovics az eddigiekhez hasonlóan jó támadó játékot vár.
 
 
 
 
 

A macedón Szokoli ellen folytatja a Falco

Szekulovics az eddigiekhez hasonlóan jó támadó játékot vár.

Kedd este a FIBA Europe Cup H-csoportjának harmadik fordulójában a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hazai pályán fogadja a Karposz Szokolit. A macedón csapat eddig két vereséggel áll a kupában, két héttel ezelőtt a Szolnoki Olaj KK is magabiztosan, 94-73-re verte őket. A szombathelyiek egy győzelem és egy hosszabbításban elszenvedett vereség után folytatják a nemzetközi sorozatot, a hétvégén pedig a Kaposvár elleni sima győzelemmel hangoltak a keddi fellépésre.

Szrecsko, Szekulovics, a Falco vezetőedzője: – Örülök a hétvégi győzelmünknek, de szoros a programunk, máris itt a következő feladat, ahol fontos lenne számunkra megnyerni a meccset, hiszen komolyan vesszük a sorozatot. A Karposz az utóbbi időben nem ér el jó eredményeket, de nem szabad lebecsülnünk őket, az elejétől kezdve koncentráltan kell játszanunk. Ismerem néhány játékosukat és jó pár meccsüket is megnéztük videóról, így minden fontos információt megkaptunk róluk, nem beszéltünk a macedónokról a szolnokiakkal. A védekezésen lesz a kulcs, valamint már a meccs elején át kell vennünk az irányítást. A támadójátékunkkal az utóbbi időben nem akadt probléma, szerintem ezt a részét ezúttal is jól fogjuk megoldani. Norfleet ezúttal sem fog pályára lépni, tegnap már futott, de továbbra is fáj a dereka. Nem százszázalékos, ezért nem akarom megkockáztatni a játékát, remélhetőleg a Sopron elleni hétvégi bajnokira bevethető lesz. Hétfő délután még lesz egy edzésünk, bízom benne, hogy azon nem történik baj és rajta kívül mindenki játékra jelentkezik majd.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!