A listavezető Szolnokot fogadja a Falco

Egy légiós biztosan hiányzik a vendégektől.
 
 
 
 
 

A listavezető Szolnokot fogadja a Falco

Egy légiós biztosan hiányzik a vendégektől.

A hazai pályán még mindig veretlen Falco fogadja a felsőházi középszakasz során százszázalékos Szolnokot. Az egyik sorozat biztosan megszakad holnap este. Vendég siker esetén ráadásul az Olaj már nyeregben is érezhetné magát a play-off előtt, hiszen nagy valószínűség szerint akkor már senki nem vehetné el Vojvodáéktól az első helyet.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A Szolnok nagyon erős, jó csapat, nem véletlenül listavezető. Szigorúan játszott végig az alapszakasz során, illetve most a felsőházban is, tehát kijelenthetjük, hogy remek formában van az egész szezon során. Játszottunk már velük ötször, ismerjük egymást jól, óriási meglepetés nem várható a találkozón. Nagyon keményen kell védekeznünk, az alapszakasz végén sajnos ez elég gyengén ment a Tiszaligetben az első félidőben, amely után nagy különbség alakult ki a csapatok között, és hiába jöttünk vissza utána a meccsbe, megérdemelten nyert a Szolnok. Veretlenek akarunk maradni hazai pályán, saját közönségünk előtt, és fontos lenne az is, hogy megtartsuk legalább a második helyezésünket. Dancsecs már ott lesz a keretben, de még nem teljesen egészséges.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Mindenki tudja, a Falco eddig verhetetlen volt hazai pályán, nagyszerűen játszik odahaza, mindig telt ház, sok néző előtt, remek hangulatban. Fontos mérkőzés lesz ez mindkét csapatnak, mi szeretnénk megőrizni az első helyünket, és leszakítani magunkról riválisunkat a tabellán, a szombathelyiek pedig vélhetően szeretnének felzárkózni. Érdekes találkozó előtt állunk, ám mivel ötször játszottunk már egymással a szezon során, sok meglepetés nem várható. Mindenki tud mindent a másikról, a játékosok jól ismerik egymást. Tisztában vagyunk vele, hogy kulcskérdés lesz a Falco pick and rolljainak a megállítása. Ebben négy játékos is kiválóan teljesít: Govens, Norfleet, Váradi és Perl. Ha sikerül ezeket jól levédenünk, akkor lehet esélyünk a győzelemre. Természetesen az a célunk. Van néhány kisebb sérültünk, meglátjuk, hogy kikre számíthatok, de az biztos, hogy az Alba ellen megsérülő Browningra még biztosan nem.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!