A legkisebb Falco szurkoló

Megszületett Kovács Péter kislánya, Nóra.
 
 
 
 
 

A legkisebb Falco szurkoló

Megszületett Kovács Péter kislánya, Nóra.

Teljes volt az öröme a héten Kovács Péternek, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely válogatott hátvédjének. A sárga-feketék a szezon során másodszor is legyőzték hazai pályán a listavezető Alba Fehérvárt, ráadásul a 28 éves kosaras mindezt már apukaként élhette át, hiszen hétfő hajnalban megszületett kislánya, Nóra.

A szombathelyi csapatból eddig csak két légiós, Ivan Zsigeranovics és Alekszandar Pustahvar tudta, milyen érzés "nagycsaládosnak" lenni, a magyarok közül Kovács Péter az első.

- Készültem már nagyon az apaságra, vártuk, hogy megszülessen a csöppség. A feleségem huszadikára volt kiírva, de nagy örömünkre, váratlanul már hamarabb megérkezett Nóra. Nem nagyon tudtam kitől tanácsot kérni a csapatból, a tejfakasztóra viszont szinte majdnem mindenkinek volt ötlete, javaslata - mondta nevetve Kovács Péter.

 
 
  • 1karikas2017április09.19:37ÚjVálasz

    Cuki pici nőcike!
    Nőj nagyra, legyél boldog egész életedben Nórika!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!