Kovács Péterre két-három hét pihenő vár

A Falco válogatott hátvédjének levált egy porc a bokájából.
 
 
 
 
 

Kovács Péterre két-három hét pihenő vár

A Falco válogatott hátvédjének levált egy porc a bokájából.

Remek védekezéssel, két triplával, két labdaszerzéssel, illetve egy-egy gólpasszal és lepattanóval segítette tegnap este csapatát Kovács Péter, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely magyar válogatott hátvédje. A sárga-feketék a vasi rangadó mellett (92-81) a 28 éves kosarast is elveszítették, miután egy lepattanóharc során bokasérülést szenvedett.

- Pontosan nem is emlékszem, hogy történt, csak arra, hogy felugrottam egy lepattanóért, és amikor leérkeztem a földre, kifordult a bokám, és nagy fájdalmat éreztem. Reggel voltam röntgenen, ahol megállapították, hogy van egy kis porcleválás a bokámban, illetve a szalagok is meghúzódtak. Szerencsére nem olyan komoly, az orvos 2-3 hét kihagyást javasolt, de én azért remélem, hogy ez kevesebb lesz. Most fizikoterápia, különböző kezelések és gyógytorna következik, illetve kaptam egy bokarögzítőt is az első pár napra. Ha majd lemegy a duzzanat, akkor tudom elkezdeni az érdemi munkát. Tegnap eléggé fájt, ma már szerencsére nem, bár a járás most még kicsit nehézkes. Bizakodó vagyok, remélem, hogy minél előbb visszatérhetek a pályára. A szerdai, Sopron elleni bajnokit biztosan kihagyom, és azt sem merem biztosra mondani, hogy a hétvégén, a Pécs ellen már játszom, addig még sok minden történhet, de remélem, hogy ott tudok lenni a társakkal a pályán.

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy látta Kovács a tegnapi derbit.

- Igazi rangadó volt, nagyon jó meccset játszottunk, amely 33 percen keresztül végig kiélezett volt. Sajnos a végjátékban pár buta hibát elkövettünk, amikből könnyű kosarakat kaptunk, el is ment 8-10 ponttal a Körmend, innentől pedig már nem volt erőnk visszakapaszkodni. Körmenden, idegenben sajnos ezek a hibák nem férnek bele, tanultunk belőle, nem szabad, hogy legközelebb ekkora előnyt hagyjunk nekik. Sajnálom nagyon, mert tényleg jól játszott a csapat, remélem, hogy bejutunk a felsőházi középszakaszba, és akkor ott visszavágunk nekik - zárta szavait Kovács.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!