Kovács: Komoly skalpot gyűjtöttünk be

Lóránt Péter elismerte, mindenben jobb volt a Falco.
 
 
 
 
 

Kovács: Komoly skalpot gyűjtöttünk be

Lóránt Péter elismerte, mindenben jobb volt a Falco.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely tegnap este 89-61-re kiütötte hazai pályán a listavezető Alba Fehérvárt. A sárga-feketék hátvédje, Kovács Péter csereként beállva, 21 perc alatt 3/3-as pontmutatóval, 6 lepattanóval, 1 gólpasszal és 1 labdaszerzéssel (és remek védőmunkával) vette ki a részét a sikerből.

- Gratulálok az Albának és a saját csapatomnak is, jó meccset játszottunk. Örülök neki, hogy a paksi fiaskó után talpra tudtunk állni, megmutattuk, hogy az csak egy kisiklás volt, és hogy mire is képes igazán ez a csapat. Nagyon jól felkészültünk az Albából, ez már a meccs elejétől látszott, mind védekezésben, mind pedig támadásban. Sok hibára kényszerítettük őket, és ültek a dobásaink is, Váradi Beni extra teljesítménye is húzta a csapatot. Komoly skalpot gyűjtöttünk be, azon leszünk, hogy a folytatásban ezt a teljesítményt fokozzuk, és folytassuk tovább - mondta Kovács.

A vendégek legjobbja egyértelműen Lóránt Péter volt, aki 32 perc alatt 22/3-as pontmutatóig, 5 lepattanóig, 7 kiharcolt faultig, 2 gólpasszig és 1 blokkig jutott.

- Nehéz egy ilyen meccs után bármit is mondani, főleg az utolsó negyed volt fájó nagyon. Végig jobb volt a Falco, főleg csapatszinten. Még azt is elviselték, hogy a légiósaik egyes és kettes poszton nem fogtak ki jó napot, mi sajnos ezt sem tudtuk kihasználni. Gratulálok nekik a győzelemhez. Köszönjük a szurkolóinknak, akik ide is elkísértek minket, sajnáljuk, hogy ilyen rossz nappal ajándékoztuk meg őket - értékelt Lóránt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!