Kedden is "sárguljon be" az Aréna Savaria!

A negyeddöntő harmadik mérkőzése előtt is lehet elővételben jegyeket venni.
 
 
 
 
 

Kedden is "sárguljon be" az Aréna Savaria!

A negyeddöntő harmadik mérkőzése előtt is lehet elővételben jegyeket venni.

A keddi (18:00) Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Kaposvári KK negyeddöntő harmadik mérkőzése előtt a hazai és a vendég szektorok, illetve pénztárak is egyaránt 17 órakor nyitnak.

Jegyelővétel

A várható nagy érdeklődés miatt hétfőn 17:00-19:00 óra között elővételben már megvásárolhatók a belépők az Aréna Savaria főbejárati pénztárában.

A nagy érdeklődés miatt a klub kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. Fokozott biztonsági intézkedések lesznek a beléptetéskor.

“Mindenki öltözzön SÁRGÁBA, és jöjjön az ARÉNÁBA!”

A klub arra kéri szurkolóit, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, és sárga színekben buzdítsák a csapatot. A főbejáratnál lévő aulában, a mérkőzés előtt lesz lehetőség sárga (Falco logóval ellátott) pólót vásárolni 1.500 forintos egységáron.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!