A Kecskemét is vereséggel távozott Szombathelyről

A vártnál sokkal simább volt a rangadó.
 
 
 
 
 

A Kecskemét is vereséggel távozott Szombathelyről

A vártnál sokkal simább volt a rangadó.

Rangadónak indult, de a várnál simább lett. Perl és Pustahvar vezérletével már rögtön az elején meglógott a Falco. A vendégek nem találták a ritmust, még a látszólag legkönnyebb dobásokat is elrontották. A 7. percben, 21-10-nél időt is kért a Kecskemét. Az első negyed vége: 30-21.

Djeraszimovics és Karahodzsics ugyan próbálkozott, de a folytatásban tovább őrizte magabiztos előnyét a Szombathely. A második etap derekán 44-28-nál újabb időt kért Forray mester, Wittmann pedig technikait kapott reklamálásért. Megváltozott a játék képe, saját fegyverével „ölte meg” a Falcót a KTE, gyorsindítások után, 46-35-nél márSzekulovics hívta magához övéit. 52-42 volt az első félidő.

A folytatásban még tovább nyílt az olló, a harmadik etapban már majdnem harminc volt közte. 76-57-ről indult a záró felvonás. Esélye sem volt a KTE-nek, idejekorán eldőlt a derbi.

Az utolsó negyedben beállt Dancsecs, Kucsora és Hódi is a hazaiaknál, így is majdnem harminc volt közte. Persze a vendégeknél is lehetőséget kapott mindenki, a vártnál sokkal simább hazai győzelem született.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nagyon felkészültünk az ellenfélből, tudtuk, hogy a Kecskemét jó csapat, és jobban játszik idegenben, mint otthon. Tizenkettő vendég meccséből nyolcat megnyert, azért ez nem véletlen. Szerencsére jól kezdtünk, vezettünk, kézben tartottuk a meccset, persze volt egy periódus, amikor kiengedtünk, de ez teljesen normális. Az egész mérkőzést kontrolláltuk, örülök neki, hogy minden játékosunk lehetőséget kapott, sajnálom, hogy Kovács és Durázi sérült volt, mert így nem tudtak segíteni. Megyünk tovább, szeretnénk veretlenek maradni itthon, illetve Szegeden nyerni. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy a munkanap ellenére is ilyen sokan kijöttek, és segítettek minket ezen a fontos mérkőzésen.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Először is gratulálok a Falcónak, bár azt gondolom, hogy sok esetben csak asszisztáltunk a hazaiak győzelméhez. Kihagytuk a könnyű ziccereket, melyek után ritmust fogtak az első negyedben, és extrán dobtak távolról. A második negyedben változtunk a védekezésünkön, megszűntek a könnyű kinti góljaik, de gyors leválásokkal így is megbüntették a kihagyásainkat. A szünetben átbeszéltük, hogy miket kell javítani, tetszett, ahogy elkezdtük a második félidőt, jó dolgoztunk, fel is jöttünk öt pontra, de aztán a Falco brutálisan átrohant rajtunk. Nem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele, a végén igyekeztünk mindenkinek lehetőséget adni, köszönöm nekik a lehetőséget. A legvégén volt egy játékosunk, aki az akadémia neveltje, neki külön is gratulálok, hogy megszerezte élete első pontjait az A-csoportban. Persze csalódott vagyok az eredmény miatt, mert ilyen mértékű vereségünk még nem volt a szezonban, de mostantól már előre nézünk, hiszen szombaton egy fontos meccs vár ránk. A saját kezünkben van a sorsunk, nagy esélyünk van ötbe jutni, mindent megteszünk ezért. Még egyszer gratulálok a Falcónak, teljesen megérdemelten nyert, és további sok sikert kívánok neki.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője:

Nagyon felkészültünk az ellenfélből, tudtuk, hogy a Kecskemét jó csapat, és jobban játszik idegenben, mint otthon. Tizenkettő vendég meccséből nyolcat megnyert, azért ez nem véletlen. Szerencsére jól kezdtünk, vezettünk, kézben tartottuk a meccset, persze volt egy periódus, amikor kiengedtünk, de ez teljesen normális. Az egész mérkőzést kontrolláltuk, örülök neki, hogy minden játékosunk lehetőséget kapott, sajnálom, hogy Kovács és Durázi sérült volt, mert így nem tudtak segíteni. Megyünk tovább, szeretnénk veretlenek maradni itthon, illetve Szegeden nyerni. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy a munkanap ellenére is ilyen sokan kijöttek, és segítettek minket ezen a fontos mérkőzésen.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője:

Először is gratulálok a Falcónak, bár azt gondolom, hogy sok esetben csak asszisztáltunk a hazaiak győzelméhez. Kihagytuk a könnyű ziccereket, melyek után ritmust fogtak az első negyedben, és extrán dobtak távolról. A második negyedben változtunk a védekezésünkön, megszűntek a könnyű kinti góljaik, de gyors leválásokkal így is megbüntették a kihagyásainkat. A szünetben átbeszéltük, hogy miket kell javítani, tetszett, ahogy elkezdtük a második félidőt, jó dolgoztunk, fel is jöttünk öt pontra, de aztán a Falco brutálisan átrohant rajtunk. Nem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele, a végén igyekeztünk mindenkinek lehetőséget adni, köszönöm nekik a lehetőséget. A legvégén volt egy játékosunk, aki az akadémia neveltje, neki külön is gratulálok, hogy megszerezte élete első pontjait az A-csoportban. Persze csalódott vagyok az eredmény miatt, mert ilyen mértékű vereségünk még nem volt a szezonban, de mostantól már előre nézünk, hiszen szombaton egy fontos meccs vár ránk. A saját kezünkben van a sorsunk, nagy esélyünk van ötbe jutni, mindent megteszünk ezért. Még egyszer gratulálok a Falónak, teljesen megérdemelten nyert, és további sok sikert kívánok neki.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!