Julian Norfleet a Falco harmadik légiósa

A Zetétől érkezik a hátvéd, de nem Govens helyére.
 
 
 
 
 

Julian Norfleet a Falco harmadik légiósa

A Zetétől érkezik a hátvéd, de nem Govens helyére.

Ivan Zigeranovic és Aleksandar Pustahvar után megvan a Falco KC Szombathely csapatának harmadik légiósa is. A 188 centis, 26 éves amerikai hátvéd, Julian Norfleet a legutóbbi szezont a ZTE csapatában töltötte, ahol 44 meccsen 33 perc alatt 15 pontot, 4 gólpasszt és 3 lepattanót átlagolt.

Egyetemi évei alatt a MT.Saint Mary’s University-csapatában játszott a NCAA-ben, majd 2014-ben légiósnak állt, a bolgár Rilski Sportist Samokov csapatában 16 meccsen 12 pontot, 3 lepattanót és 3 gólpasszt átlagolt, majd egy évvel később Svájcban, a BC Boncourt csapatának meghatározó játékosa volt, 27 mérkőzésen elért 17 pontos, 4 gólpasszos és 3 lepattanós átlagával.

Gráczer György, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ügyvezetője a BB1.hu-nak elmondta Norfleetnek több hasonló ajánlata volt, ám a kosarasnak fontos volt, hogy olyan klubhoz szerződjön, amelyik a nemzetközi kupában is indul. Norfleet egyébként nem Govens (hanem Medford) helyére érkezik Vasba, a ponterős hátvéddel továbbra is tárgyalásban állnak.

Összeállítás Norfleet idei szezonjáról
 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!