Jön az újabb vasi klasszikus

A harmadik Falco fogadja a második Körmendet.
 
 
 
 
 

Jön az újabb vasi klasszikus

A harmadik Falco fogadja a második Körmendet.

Vasárnap este 18:00-tól Falco-Körmend rangadót rendeznek. Szrecsko Szekulovics együttese 14 győzelemmel és 5 vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, míg az MTE 15-4-es mérleggel a második.

A két csapat őszi mérkőzésén 91-76-ra nyert a Körmend.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Ez a párosítás az egyik legnagyobb rangadó Magyarországon. A hazai pálya egy kis előnyt nyújt, több Falco-drukker lesz. Nehéz meccsre számítok, akár az is dönthet, hogy kinek van jobb napja. A Körmend egy nagyon veszélyes csapat, jó játékosok alkotják a keretét, muszáj lesz jól védekeznünk. Az első meccsen kikaptunk, fontos lesz az, hogy mennyire tudjuk kontrollálni a lepattanózást. Ha agresszívan védekezünk, akkor lehet esélyünk a győzelemre. Váradi Benedeknek még fáj a bordája, rajta kívül mindenki egészséges.

Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője: Tudjuk, hogy a Falco erős csapat, főként hazai pályán, eddig még veretlen otthon a bajnokságban. Nagy kihívás előtt állunk, különösebb nyomás nélkül léphetünk pályára. A legjobbunkat kell nyújtani, és csak a saját játékunkra akarunk koncentrálni. Megpróbáljuk követni azt, amit elterveztünk, aztán majd kiderül, hogy ez mire elég. Vannak kisebb problémáink, de remélem, hogy a mérkőzés kezdetére mindenki készen áll majd.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!