Jegyinfók az Alba és a Körmend ellen

Két idegenbeli meccs következik a Falcónak.
 
 
 
 
 

Jegyinfók az Alba és a Körmend ellen

Két idegenbeli meccs következik a Falcónak.

A szombaton este hat órakor kezdődő Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely bajnoki középszakasz mérkőzésre a hazai klubtól 149 db vendégszektorba szóló belépőjegy érkezett, 1800 Ft-os egységáron, amelyek megvásárlására a Falco KC klubirodáján (Aréna Savaria, Sugár út 18., II emelet) lesz lehetőség csütörtökön és pénteken délelőtt 10:00-12:00 között, valamint délután 14:00-17:00 között.

Az április 18-án, szerdán következő Egis Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely bajnoki középszakasz mérkőzésre a körmendi klubtól 230 db jegyet kapunk, 1600 ft-os egységáron, melyek árusítása április 16-án, hétfőn, valamint 17-én, kedden délelőtt 10:00-12:00 között és délután 14:00-17:00 között lesz.

A nagy érdeklődésre való tekintettel tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy nem tudjuk garantálni, hogy a keddre meghirdetett időpontokra marad jegy, kérjük kövessék figyelemmel a honlapon kihelyezett információkat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!