Így veszítette el Zsigeranovicsot a Falco

A szombathelyi center Ivosevvel ütközött. Agyrázkódás lett a vége.
 
 
 
 
 

Így veszítette el Zsigeranovicsot a Falco

A szombathelyi center Ivosevvel ütközött. Agyrázkódás lett a vége.

Tegnap este a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hosszabbítás után, idegenben nyert 105-104-re Kaposváron. A sárga-feketék győzelmének értékét növeli, hogy egyik legjobbjuk, a válogatott Eb-hőse, Perl Zoltán deréksérülés miatt egyáltalán nem játszott, Ivan Zsigeranovicsot pedig a második negyedben, 4 és fél percnyi játék után elveszítették, miután az Ivosevvel való ütközést követően agyrázkódást szenvedett.

A szerb centert hosszú ideig kellett ápolni a pályán, majd miután magához tért, még a találkozó alatt kórházba szállították kivizsgálásra.

A sárga-feketék hivatalos honlapjának beszámolója szerint a magasember szája felrepedt, és bár nem érzi magát a legjobban, tegnap hazautazott a csapatbusszal, jelenleg pihenőre van szüksége.

Íme az eset videón:

 
 
 • 2lalika2018február08.12:19ÚjVálasz

  EZ NEM KEMÉNY,HANEM SZÁNDÉKOSAN DURVA ÉS SPORTSZERÜTLEN JÁTÉK.
  a birók valószinüleg az amerikai focin gyakorlatoztak...

   
 • 1kerekkocka2018február05.05:21ÚjVálasz

  Lóránt mennyit kap vajon a különórákért? Egyre több a tanítványa...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!