Idei utolsó idegenbeli meccsére készül a Falco

Váradi játéka kérdéses Kecskeméten.
 
 
 
 
 

Idei utolsó idegenbeli meccsére készül a Falco

Váradi játéka kérdéses Kecskeméten.

A Kaposvár elleni idegenbeli győzelem után a KTE azt a Falcót fogadja a Messzi István Sportcsarnokban, amely legutóbb a Szolnok ellen nyert rangadót hazai pályán 95-77-re. Mindkét együttes jó formában van, izgalmas mérkőzésre van tehát kilátás.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, a Falco Magyarországon az egyik legnagyobb támadópotenciállal rendelkező együttes. A legfőbb erőssége a tranzíciós játék, villámgyorsan vált védekezésből támadásba, sok korai pick and rollt játszik. Elengedhetetlen, hogy mind az öt játékosunk egyszerre zárjon vissza, le kell szűkítenünk a területeket. Fontos lesz, hogy hogyan védjük a korai pick and rollokat, és az ezekből való bontásokat, hiszen mindenki kiváló „shooter”. Az elsődleges dolgunk az lesz, hogy ezeket a gyors támadásokat megállítsuk. A Falco tíz-húsz százalékkal több támadást vezet egy mérkőzésen, mint bármelyik más csapat, számunkra ez iszonyatos nagy koncentrációt igényel. Azon kívül, hogy a védekezéseinknek a különböző taktikai elemeit végrehajtsuk, elengedhetetlen lesz az is, hogy a támadásainkat kontrolláljuk. Tudatos, türelmes játékra törekszünk, sok elzárással, sok mozgással. Fontos, hogy minden támadásunkat megpróbáljunk jó dobóhelyzettel befejezni, hiszen ha ez nem valósul meg, akkor mint már mondtam, a Falco villámgyorsan fordul. Egyénekre nem térnék ki, mondhatom azt is, hogy nincs gyengepontja holnapi ellenfelünknek. Egy nagyon komplett, egységes brigádról van szó, ezt bizonyították a legutóbbi fordulóban is, szinte esélyt sem adtak a szintén bajnokesélyes Szolnoknak. Bízom benne, hogy a szurkolóink nagyszámban kilátogatnak a találkozóra, és hathatós támogatásukkal, százhúsz százalékos koncentrációval sikerül meglepetést okoznunk. Karácsonyra szeretnénk egy nagy skalpot a fa alá tenni, erre most van lehetőség, hiszen a Falco nagynevű csapat.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nehéz összecsapásra számítok, tiszteljük a Kecskemétet. Válogatott játékosai és válogatott edzője van, egyértelmű, hogy komoly csapat. Jó formában van a KTE, nem lesz könnyű dolgunk, de szeretnénk nyerni. A saját ritmusunkban akarunk játszani, mint a Szolnok ellen. Ha jól védekezünk, és a támadásaink is sikerülnek, akkor nem lesz probléma. Ha mindez nem valósul meg, akkor nehéz dolgunk lesz. Váradi Benedek beteg, fáj a torka, ma este nem fog edzeni, de bízom benne, hogy holnap tudja vállalni a játékot.

 
 
 • 1idealista2017december21.20:49ÚjVálasz

  Aztán szokás szerint megint megruháztak bennünket.a kecskék is.......bárhová
  utazik ez a csapat, mindenhol elhúzzák a nótáját !
  Amilyen remekül játszottak a Szolnok ellen itthon, olyan gyámoltalan, beszari módon
  produkélnak, ha elhagyják a város határát ...Talán edzőt kéne váltani ?!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!