Hivatalos: Véget ért Govens szezonja

A Falcónak nélküle kell lejátszania hátralévő meccseit.
 
 
 
 
 

Hivatalos: Véget ért Govens szezonja

A Falcónak nélküle kell lejátszania hátralévő meccseit.

Tegnap este az Alba Fehérvár elsöprő játékkal egyenlítette ki a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni elődöntő párharcot. A találkozó második negyedében a sárga-feketék elveszítették egyik legjobbjukat, Darrin Govenst, aki egy támadófault kiharcolása után megsérült. Miközben a földön feküdt, rálépett Alandise Harris a kezére.

A mentőszolgálat munkatársa a helyszínen lévő tudósítónkat arról tájékoztatta, hogy Govens keze és ujjai több helyen is eltörtek.

A játékost még a mérkőzés alatt kórházba szállították, ahol megállapították a pontos diagnózist is, mely szerint "nyílt ficam" keletkezett a kosaras ujjain.

A korábbiakkal ellentétben tehát nem olyan súlyos Govens sérülése, mint ahogy az elsőre látszott, ám a klubszezon számára így is véget ért, ugyanis az orvosok szerint minimum 2-3 hétre kiesett. A válogatottbeli szereplése tehát egyelőre bizonytalan.

 
 
  • 1lalika2018június06.14:54ÚjVálasz

    nyilt ficam? Nem "kis" sérülés! Ha ez igaz,akkor pár izületi rész kinézett a kézszövetein át...
    Sajnálatos!
    Lehet készülni a talán szintén megyengült Körmendre...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!