Gráczer György maradt a Falco ügyvezetője

A városi közgyűlés újabb két és fél évre választotta meg a klub ikonikus alakját.
 
 
 
 
 

Gráczer György maradt a Falco ügyvezetője

A városi közgyűlés újabb két és fél évre választotta meg a klub ikonikus alakját.

A szombathelyi városi közgyűlés döntésének értelmében 2020. június 30-ig Gráczer György marad a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely Kft. ügyvezetője.

A politikusok zárt ülésen tárgyalták a személyi döntésekkel kapcsolatos előterjesztéseket, így az ügyvezetői tisztségről szóló napirendi témát is - adta hírül a sárga-feketék hivatalos honlapja.

 
 
 • 2belabo2017december22.01:14ÚjVálasz

  Wágner (Szdsz), Szabó (Fidesz), Ipkovich (Mszp), Puskás (Kdnp). Ezeket a polgármestereket élted túl mosolyogva, és közben csináltad, ami szerettél, és amit a város is megszeretett. Egyidősek vagyunk, én már egy gyufaszálat se tennék keresztbe semmiért ebben az országban/városban . Tisztelve irigylem a hitedet, köszönöm, hogy vállalkozol arra, amit csinálsz, amit szeretsz, amihez értesz, a kompromisszum a béke átmeneti létrehozásához.

   
 • 1lalika2017december21.22:28ÚjVálasz

  Feláldozott az elmult 20 évben életében mindent a csapatért.
  Hasonló ,elszánt,szivós és tisztességes vezetőkre lenne a labdarugásban is szükség...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!