A fővárosban folytatja a Falco

A MAFC vendégei lesznek a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

A fővárosban folytatja a Falco

A MAFC vendégei lesznek a sárga-feketék.

A bajnokság leggyengébb formájában lévő együttese (hat vereség zsinórban), a három győzelemmel és tizenhárom vereséggel utolsó előtti helyen álló MAFC a harmadik Falcót fogadja hazai pályán. A két csapat őszi meccsén 96-61-es sárga-fekete siker született.

Jovica Arsics, a MAFC vezetőedzője: Újabb nehéz meccs vár ránk, főleg azért, mert most sem leszünk komplettek. Hot letöltötte eltiltását, ő visszatér, Misek is tudott már edzeni, de Davisre még biztosan nem számíthatok, egyelőre nem tudom, hogy meddig, mert komolyabbnak tűnik a sérülése. Szeretnénk jobbak lenni, mint legutóbb, Kaposváron. Nagyszerű csapat érkezik hozzánk, amely komoly támadó repertoárral rendelkezik. A mezőnysorukból mindenki nagyon gyors, és életveszélyesen dobja a triplákat. Elég improvizatívak, erősek egy-egyben is, és a leindításokban is. Jól dobnak és sokszor könnyű kosarakat szereznek. Ahhoz, hogy meglepetést tudjunk okozni, jól kell védekeznünk és fontos, hogy nagyon agresszívek és gyorsak legyünk mi is támadásban, hiszen sok pontra lesz szükségünk a győzelemhez. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, így egy kis szerencsére is szükségünk lenne, de ehhez meg kell tennünk a magunkét.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: A papírforma és a tabella állása szerint mi vagyunk a jobbak, egyértelmű tehát, hogy nyernünk kell. Hosszabb a kispadunk és minőségibb játékoskeretünk is van, mint a MAFC-nak. Ettől függetlenül ez korántsem lesz könnyű, ezúttal is nehéz meccset várok. A MAFC otthon nagyon agresszív, jól játszik, főleg védekezésben jeleskedik. Láthattuk, hogy a többi csapat is megszenvedett velük Budapesten. Muszáj lesz, hogy komolyan vegyük a találkozót, maximális koncentráció kell ahhoz, hogy idegenben nyerni tudjuk. Ha a saját ritmusunkat tudjuk diktálni, akkor nem lehet gond. Nincs sérültünk, mindenkire számíthatok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!