Fodor biztos benne, hogy pénteken egyenlítenek

Váradi viszont azt szeretné, ha a következő meccset is kezében tartaná a Falco, és kiharcolná a továbbjutást.
 
 
 
 
 

Fodor biztos benne, hogy pénteken egyenlítenek

Váradi viszont azt szeretné, ha a következő meccset is kezében tartaná a Falco, és kiharcolná a továbbjutást.

Tegnap este újra előnybe került a Kaposvári KK-val szemben a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, miután 78-76-ra nyert hazai pályán a negyeddöntő harmadik felvonásán. A sárga-feketék csapatkapitánya, Váradi Benedek 33 perc alatt 13/9-es pontmutatót, 4 labdaszerzést, 2 gólpasszt és 1 lepattanót tett hozzá.

- Igazi play off meccset játszottunk a Kaposvárral, hatalmas küzdés volt az első perctől fogva. Nagyon örülünk az újabb győzelemnek, és hogy ismét előnybe kerültünk, most kettő-egy ide, szeretnénk a pénteki mérkőzést is a saját kezünkben tartani, és lezárni a párharcot, lehetőleg minél jobb játékkal - mondta Váradi.

A másik oldalon a rutint képviselő Fodor Márton 27 perc alatt remek játékkal rukkolt elő, 11/9-es pontmutatóval, 8 gólpasszal és 4 lepattanóval zárt, ám ezúttal ez is kevés volt a sikerhez.

- Először is gratulálok a Falcónak, megérdemelten nyerték meg ezt a meccset. Végig ott voltunk a nyakukon, sajnos újabb esélyt szalasztottunk el arra, hogy otthon le tudjuk zárni a párharcot. Ez most nem jött össze, de bízom benne, hogy vasárnap sikerül. Abban egészen biztos vagyok, hogy pénteken egyenlítünk. Nagyon bízom a csapatban, és hogy kiharcoljuk a továbbjutást - mondta Fodor.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!