Fehérváron folytatja a Falco

A hétfői meccs utózöngéi után pikáns csata várható.
 
 
 
 
 

Fehérváron folytatja a Falco

A hétfői meccs utózöngéi után pikáns csata várható.

Csütörtökön este folytatódik az Alba-Falco elődöntőbeli párharc. Az első mérkőzést 90-88-ra nyerte meg Szrecsko Szekulovics együttese, mint ismert, Darrin Govens 0.9 másodperccel a végső dudaszó előtt dobott egy duplát, amire már nem volt válasza a Fehérvárnak.

A két csapat ötször találkozott egymással az idei szezonban, valahányszor a hazai csapat nyert, így talán kijelenthető, hogy az Alba a mérkőzés esélyese.

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Az volt a célunk, hogy kevesebb hibával játsszunk támadásban Szombathelyen, továbbá kevesebb gyorsindításos gólt akartunk engedélyezni ellenfelünknek, ez nem teljesen sikerült. Azt gondolom, hogy elsősorban erre kell koncentrálnunk, ezt kell megvalósítanunk, hogy legyen esélyünk a győzelemre. Ugyanúgy készülünk erre a találkozóra is, mint az elsőre, szeretnénk lecsökkenteni a hibáinkat. Fegyelmezettebben kell játszanunk, nem szabad könnyű kosarakat engednünk a Falcónak. Nem lesz hiányzónk, mindenki hadra fogható.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Az első találkozó első félidejében nagyszerűen játszottunk. A kulcs az lehet, hogy holnap is hasonlóan menjen a csapatnak, de ne csak húsz, hanem negyven percen keresztül. A harmadik negyedben fordított az Alba, egállal mentünk bele a végjátékba, de sikerült nyernünk. A meccs első felében keményen védekeztünk, illetve jók voltak a támadásaink. Az Alba erős csapat, nehéz elleni játszani. Nincs sérültünk, mindenkire számíthatok.

 
 
  • 1amadeus2018május31.08:41ÚjVálasz

    Hosszú a bajnokság, a csapatok ki vannak facsarva.Akármi is lesz a vége, büszkék lehetünk a csapatainkra: a Falcora és a Körmendre is.Ebben az évben is remek produktummal örvendeztettek meg bennünket.
    J

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!