Falco-Szolnok: 0-3

A sérültek közül mindenki vállalta a játékot, de ez most csak erre volt elég.
 
 
 
 
 

Falco-Szolnok: 0-3

A sérültek közül mindenki vállalta a játékot, de ez most csak erre volt elég.

A szombathelyi sérültek közül Norfleet és Bruinsma is kezdett, Curry és Balmazovics viszont nem. A Szolnok továbbjutásra készült, ehhez egy győzelemre, és holnap egy Sassari-sikerre volt szüksége. A Falco csak abban az esetben bizakodhatott, ha legalább négy ponttal nyer.

Tíz másodperc után Reddic büntetőivel az ezüstérmes szerzett vezetést, Vojvoda két emberrel a nyakán is egyenlített. Reddic szerezte a Falco első nyolc pontját (8-4). 11-12-nél Vojvoda fordított. Milosevics két büntetője után időt kért Okorn. Hiába, sokat hibáztak a vasiak támadásban, az első negyed után 15-23 volt az állás.

A folytatásban tovább nőtt a különbség, a 12. percben, 15-29-nél ismét a Falco kért időt. Murphy is bevágott egy triplát. Egyénieskedtek a hazaiak, már tizenhattal is vezetett a bajnok és kupagyőztes. A hajrát megnyomta a Falco, fel be is nézett tízen belülre (30-38), de aztán Benkétől jött egy tripla, majd Curry középtávolija után Airington is bevágta kintről, így 32-44 állt a táblán a félidőben.

Villámgyorsan 7-2-vel nyitottak a vasiak, de aztán legalább ilyen hamar visszaállt a közte tíz. A sérvműtét előtt álló Bruinsma rákapcsolt, 46-51-re hozta fel övéit. Airington megint hozott egy hármast, nem sokkal később vissza is állt a közte tíz. 48-60-nál időt kértek a sárga-feketék, 48-65-ről indult a záró felvonás. A lényegi kérdések eldőltek.

Andric kosara után már a húszat súrolta különbség, amikor Balmazovics szerzett egy hármast. A piros mezesek voltak annyira rutinosak, hogy lehozzák az utolsó etapot. Ráadásul elég könnyedén, ezzel nagy lépést tettek a továbbjutás felé.

 
 
  • 1lalika2018november07.14:43ÚjVálasz

    Nem egy szép eredmény,pedig Vojvoda még nem is hozta a 3 pontos formáját...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!