A Falco sem tudta megállítani a Jászberényt

Az utolsó negyedre elfogyott a tudomány.
 
 
 
 
 

A Falco sem tudta megállítani a Jászberényt

Az utolsó negyedre elfogyott a tudomány.

A zsinórban négy győzelmet számláló, ötödik helyezett Jászberény fogadta a negyedik Falcót. Reddic vezérletével, 8-2-vel kezdték a rangadót a vasiak, de aztán szép lassan éledeztek a hazaiak is, akik 15-14-nél átvették a vezetést, az első negyedet meg is nyerték 17-16-ra. Jobban dobtak a kék-fehérek az első etapban, de mindkét oldalon sok volt a hiba.

Fej-fej mellett haladtak a csapatok a folytatásban is. Coleman és Pitts is belejött, a Falco őrizte minimális előnyét. 30-31 állt a táblán a félidőben.

Balmazovics extra tripláival (hatból ötöt beszórt a szerb) meglógott nyolccal a Falco. Időnként Curry is hozzá tudott szólni, 47-55-ről indult a záró felvonás.

Lazics együttese nem adta fel, feljavult a védekezése a Berénynek, a Falco csak alig-alig talált be a negyedik negyedben. Izgalmasan alakultak az utolsó percek. A végére mindkét centerét elveszítette a Szombathely, a hajrában pontosabb és fegyelmezettebb volt, a JKSE, amely nagyot hajrázva megszerezte ötödik győzelmét egyhuzamban, meg is előzte ezzel riválisát a tabellán.

 
 
 • 5lalika2018december25.22:18ÚjVálasz
  Idézet: sala
  Bohóc helyett edzőt kellett volna szerződtetni!
  ...

  Sajnos igazam lesz,bekövetkezik a tavalyi körmendi "csoda".Végre kellene egy higgadt,ész-ember ebbe a csapatba-lehetőleg hazai...

   
 • 4sala2018december25.09:15ÚjVálasz

  Bohóc helyett edzőt kellett volna szerződtetni!

   
 • 3kerekkocka2018december24.10:09ÚjVálasz

  Ugyanazok a hibák, a történések, mint tavaly, szerintem ha senki nem ülne edzőként a padon, akkor is ez lenne. Szerintem itt nem a vezetőedző irányít, hanem a VIP helység előtti folyosóról meccset nézők....

   
 • 2cupi2018december23.22:16ÚjVálasz

  Na mi van Naffalkó?
  Ez egy rakás sz.r volt. Lesz ez még szarabb is.

   
 • 1idealista2018december23.21:15ÚjVálasz

  Sokkal gyengébb képességű csapatunk van, mint a tavalyi szezonban, ez
  vonatkozik az edzőnkre is !!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!