Gyermekotthon lakóival fotózkodtak a Falco kosarasai

A Gencsapáti Gyermekotthon lakóit támogatják a falcós naptárukkal a sárga-feketék.
 
 
 
 
 

Gyermekotthon lakóival fotózkodtak a Falco kosarasai

A Gencsapáti Gyermekotthon lakóit támogatják a falcós naptárukkal a sárga-feketék.

Év végén jó hangulatú fotózáson vettek részt a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabdázói, melynek célja a Gencsapáti Gyermekotthon lakóinak támogatása volt. A falinaptárak a Szolnok elleni hazai meccs óta már meg is vásárolhatók az Aréna Savariában, az előállítási költségen felüli bevételt a Gencsapáti Gyermekotthon javára ajánlják fel.

– A mostani naptárfotózással az a célunk, hogy a Gencsapáti Gyermekotthon lakóit támogassuk, illetve tovább népszerűsítsük Szombathelyen a már amúgy is közkedvelt kosárlabdát, és persze a Falco játékosait. Ennek érdekében összehoztuk a Gencsapáti Gyermekotthon lakóit és a Falco kosárlabdázóit. A fotózáson valamennyi felnőtt játékos, valamint Szrecsko Szekulovics vezetőedző és Milos Konakov edző is aktívan részt vett – mondta el Gyulai Anikó, a Backstage medical beauty salon spa üzletvezetője a falcokc.com portálnak.

– Amikor meghallottuk a lehetőséget, örültünk, hiszen, ha ezzel tudjuk a gyermekek karácsonyát szebbé tenni, akkor segítünk. Nagyon szívesen tettük, anyukám is hasonló munkakörben dolgozik, mint a kicsiket elkísérő gyermekfelügyelő. Jó érzés, hogy a srácok így figyelnek bennünket, bízom benne, hogy örömet szerezhettünk nekik – ezt pedig Perl Zoltán, a sárga-feketék válogatott kosárlabdázója nyilatkozta a Falco hivatalos honlapjának.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!