A Falco lezárná, a Körmend életben maradna

Ez a harc lesz a végső?
 
 
 
 
 

A Falco lezárná, a Körmend életben maradna

Ez a harc lesz a végső?

Kedd este a harmadik felvonásához érkezik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely-Egis Körmend elődöntő. Az első meccset egy, a másodikat három ponttal nyerték a sárga-feketék, akik így a párharc lezárásáért, a vendégek pedig az életben maradásért lépnek parkettre.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Kettő-nullra vezetünk az elődöntő párharcban, és bízunk benne, hogy a következő három meccsből egyet meg tudunk nyerni. Úgy érzem, hogy nagy előny birtokában vagyunk, és természetesen megpróbálunk már a keddi mérkőzésen győzni, és befejezni a párharcot. Az biztos, hogy nagyon nehéz, szoros mérkőzés vár ránk. Folyamatosan tanulunk az elkövetett hibáinkból. Tudjuk, hogyan kell játszanunk, remélem, hogy nyerünk, és tovább őrizzük hazai veretlenségünket. Kisebb-nagyobb sérülések vannak, de mindenkire számíthatok.

Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője: Két szoros, kemény meccsen vagyunk túl, amelyekbe mindkét csapat hatalmas energiákat fektetett. Nagy kérdés, hogy melyik gárdának maradt több ereje, ez egy nagyon fontos tényező lesz. A második meccsen a szerencse sem állt mellénk, és természetesen voltak hibáink is, de ismét egy új mérkőzés jön. Koncentráltnak kell lennünk, és keményen kell játszanunk, főleg védekezésben és lepattanózásban. Elveszítettük az elődöntő első két mérkőzését, de még nincs vége a párharcnak. Hinnünk kell egymásban és a csapatunkban, a pályán a legjobb formánkat kell hoznunk. A kosárlabdában bármi megtörténhet, miért ne fordíthatnánk meg a szériát? Persze a Falco remek pozícióban van jelenleg, náluk az előny, de a folytatásban még bármi lehetséges. Remélem, hogy mindenki tudja vállalni a játékot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!