Falco - Körmend: nem tudtak megegyezni, a versenybizottság dönt

Sürű a program, megoldást kell találni.
 
 
 
 
 

Falco - Körmend: nem tudtak megegyezni, a versenybizottság dönt

Sürű a program, megoldást kell találni.

A Versenybizottság fog dönteni arról, hogy mikor rendezik meg a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend mérkőzést.

A találkozó eredeti időpontja január 31., de ekkor a körmendiek Litvániában lépnek pályára a FIBA Europe Cup második csoportkörében, a BC Nevezis vendégeként.

A házigazda Falco szeretné február 9-én lejátszani a találkozót, amiről a klub tájékoztatta is a Versenybizottságot. Ugyanakkor a ZTE KK - Egis Körmend mérkőzés a Magyar Kupa döntője időpontjának változása miatt február 17-ről visszakerült az eredeti, február 10-ei időpontra, ezt viszont a ZTE jelentette be.

Az Egis Körmend a szombathelyi találkozó lejátszására a március 3-ai időpontot javasolta, a Falco viszont ekkor a Sopron KC elleni találkozóját rendezi meg.

A Magyar Kupa sorsolása előtt történt egyeztetésen nem sikerült mindenki számára megfelelő megoldást találni, és mivel két nap alatt két bajnoki találkozót nem lehet játszani, így a mérkőzés végleges időpontjáról a Versenybizottság fogja meghozni a döntést - tájékoztatta szurkolóit az Egis Körmend hivatalos oldala.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!