Falco jegyért indulsz? Vigyél magaddal kisszéket, meg hideg élelmet

 
 
 
 
 

Falco jegyért indulsz? Vigyél magaddal kisszéket, meg hideg élelmet

Mától lehet jegyet venni a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Alba Fehérvár-Puebla Plus bajnoki kosárlabda döntő második mérkőzésére, amit egyébként szombaton délután 14:45-kor rendeznek.

Úgy néz ki, a második bajnoki aranyérem megszerzésének küszöbén álló szombathelyi csapat meccsének jegyeire van kereslet... Az Aréna Savaria előtt éppen 100(?) méteres sor kígyózik.

Csaba Pölöskei-Szovák

Mi lesz itt szombaton? Ekkora a sor meccsjegyért.

Szóval érdemes kisszéket, és esetleg némi vacsit magával vinnie annak, aki még nem indult el a tikettekért.

Bár hivatalos információt nem kaptunk arról, hogy pontosan mennyi belépő fogyott el ma este, de az alábbi képek tanúsága szerint igyekeznie kell annak, aki szeretne ott lenni a hétvégi derbin. Pénteken is lesz jegyelővétel, 18:00-20:00 óra között az Aréna Savaria főbejárati jegypénztárában, a mérkőzés napján csak akkor árusítanak, ha marad még tikett.

 
 
  • 1fans2017június08.21:27ÚjVálasz

    Na akkor most 3000 vagy 3500 férőhelyre hitelesítve adnak ki jegyet? Mert az eredeti csarnok 3500-as kapacitásból 6-t alsó mobil lelátót,nem használtat a klub! Részben már kiszerelés vagy ami még ott van azt meg megléte esetén meg biztonsági okok miatt?! Elgondolkodtató! Már csak a bevétel miatt is!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!