A Falco is csatlakozik a mellrák elleni küzdelemhez

Zsigeranovicsék ma este rózsaszínben melegítenek be.
 
 
 
 
 

A Falco is csatlakozik a mellrák elleni küzdelemhez

Zsigeranovicsék ma este rózsaszínben melegítenek be.

A ma esti meccs előtt rózsaszín pólóban melegít be a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata, amely ezzel irányítja rá a figyelmet a betegség megelőzésének fontosságára - adta hírül a klub hivatalos honlapja.

1985-ben az American Cancer Society és az Imperial Chemical Industries gyógyszercég javaslatára nyilvánították októbert a mellrák elleni küzdelem nemzetközi hónapjává, így indult el a National Breast Cancer Awareness Month (NBCAM) mozgalom. A mellrák elleni harc jelképe 1993-tól a már jól ismert rózsaszín szalag.

A kampány fő célja, hogy minél szélesebb körben tájékoztassa a nőket erről a betegségről, valamint tudatosítsa, az önvizsgálat, évenkénti szűrővizsgálat, mammográfiai vizsgálat fontosságát a betegség korai felismerésében.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!