Ezúttal is simán legyőzte a Falco a Berényt

Zsinórban ötödik sikerét aratta a vasi együttes.
 
 
 
 
 

Ezúttal is simán legyőzte a Falco a Berényt

Zsinórban ötödik sikerét aratta a vasi együttes.

Közel sem volt telt ház Szombathelyen, a felsőház első fordulójában. Viszont új kabala-sólyom debütált az Aréna Savariában.

Kereken egy perc telt el, mire megszületett az első kosár, Balmazovics szerezte, hármat ért, a sarokból. 10-0-valkezdett a Falco, jól védekeztek a hazaiak. Lazics a negyed derekán időt kért. Rakics törte meg a vendég kosárcsendet. Egyértelmű fölényben játszottak a vasiak, a vendégektől mindössze hárman találtak be az első negyedben, Pantelics volt a legjobbjuk (20-9).

6-0-val kezdte a második etapot a Berény, a 12. percben Pitts is megszerezte első kosarát, 20-15-nél időt kért Okorn. Balmazovics extra volt, negyedik hármasát faulttal együtt szerezte. A 15. percben videózás után, könyöklés miatt kiállították a JKSE legjobbját, Pantelicset, akire egyébként előtte már egy sportszerűtlent is fújtak – szintén videózás után. A szombathelyi B-közép skandálta a nevét, a szerb center pedig nem akart bemenni az öltözőbe, előbb felült a lelátóra, majd egy reklámtáblára, így hosszú ideig állt a játék, de legalább mindenki jót derült. A Falco közben gálázott, 41-27-nél újra időt kért Lazics. A 19. perc elején Rakics négy hibánál járt, a különbség pedig húszra rúgott. A félidő Tóth kosarával zárult, 51-32.

Govens triplája nyitotta a harmadik negyedet, majd Balmazovics szerezte meg huszonegyedik pontját. Nem változott a játék képe a fordulás után sem, álmosan csordogált a mérkőzés. Pitts sportszerűtlen faultja után, 62-41-nél időt kértek a kék-fehérek. Nem tört meg az ezüstérmes lendülete, 71-47-ről indult a záró felvonás.

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. A negyedik negyed már csak formalitás volt, a végére még gyártottak egy kis statot maguknak a légiósok, illetve lehetőséget kaptak a fiatalok, a Faco győzelme nem forgott veszélyben.

 
 
  • 1kerekkocka2019április11.08:13ÚjVálasz

    Nagyon jó lenne, ha mostani táncoscsoport helyett (akik sajnos nem igazán állnak a mozgásművészet csúcsán) inkább valódi cheerleader-ek lennének, mert amit most látunk, már irtó unamas és alacsony színvonalú. A közönség sem élvezi, csak körül kell nézni, ez látható. Arról nem is beszélve, hogy a dobóverseny résztvevőinek sem segítenek, csak zavaró tényezők, sportszerűségből is egyes... Az Egyetemnek van cheerleader csapata, talán ők magasbb színvponalon és látványosabb dolgokkal tudnák szórakoztatni a közönséget. egy próbát megér...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!