Ezúttal az osztrák bajnokot verte meg a Falco

Norfleet megsérült, Váradi még nem játszott.
 
 
 
 
 

Ezúttal az osztrák bajnokot verte meg a Falco

Norfleet megsérült, Váradi még nem játszott.

Három perc után már 9-0-ra vezetett a magyar ezüstérmes az osztrák bajnok ellen. Váradi ugyan ma is bemelegített, de még nem lépett pályára. Két és fél perc alatt aztán 7-0-val feleltek a fehér mezesek. Érdekesség, hogy az első negyedben jóformán csak az nem dobott triplát a hazaiak közül, „aki nem akart”, Norfleet alig másfél perc után kivált a játékból, sérülés miatt. Az első etap végére 20-17-re feljöttek a „bikák”.

Sok volt a hiba mindkét oldalon, annál kevesebb a kosár. Szép csendben csordogált a második negyed, a Falco őrizte pár pontos előnyét. A szünetben 34-32 állt a táblán.

Reddic dudaszós középtávolija, majd palánk alóli kosara nyitotta a második félidőt. A lényegi dolgok nem változtak, illetve annyit igen, hogy Curry triplájával, 54-44-nél először lett kétszámjegyű a különbség. 61-53-ról indult a záró felvonás.

A Falco két kulcsjátékosa nélkül is végig vezetett, és megérdemelten nyert. Gasper Okorn együttese szerdán a Horváth Zoltán Emlékmérkőzésen a szlovákiai MKB Rieker Komarno ellen zárja a felkészülését.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!