Extra első félidejével verte a DEAC a Falcót

Egy másodpercig nem vezettek a szombathelyiek.
 
 
 
 
 

Extra első félidejével verte a DEAC a Falcót

Egy másodpercig nem vezettek a szombathelyiek.

Három perc alatt 9-2-vel kezdett a DEAC, nem sokkal később pedig már 17-6 állt a táblán. Borisov is eredményes volt kintről, ez volt az ötödik hazai hármas, a hetedik kísérletből (20-6). Borisov újabb trojkájával lett 26-8. 8/11 volt a debreceni triplamutató, szemben a szombathelyi 0/2-vel. Az első negyed 34-19-es állással zárult. Borisov volt a legjobb (13/9-es pontmutató).

Bognár középtávolijával, majd Velkey triplájával lett húsz közte. Időt kért Okorn. Dugat a tizedik DEAC-hármast is bevágta, 8-0-s futásnál tartottak a fekete-fehérek. A 15. percben Curry megszerezte a Falco első hárompontosát. Váltott a Szombathely, agresszívan egész pályán letámadott, aminek meg is lett az eredménye, 46-40-ig zárkóztak a vasiak. A félidő Dugat büntetőivel 50-40-es állással zárult.

Manigat hármasára Váradi duplával felelt. Állandósult a tíz-tizenkét pont körüli differencia, ugyanis hiába próbálkoztak a sárga-feketék, a DEAC továbbra is eredményes volt kintről. A 26. percben, 65-50-nél újra időt kért Okorn. Ismét elmentek tizenhéttel a hajdúságiak, aztán Norfleet vállára vette a csapatát, és visszajött a meccsbe a Falco. Balmazovics hármasa után, 75-63-ról indult a záró felvonás.

Öt perc alatt 0-7-es szériát futottak a vendégek, feljött ötre az ezüstérmes. 77-75-nél már csak kettő volt közte, de ennél közelebb már nem engedte ellenfelét a DEAC. Berényi Sándor együttese okosan játszotta le a hajrát, és nem engedte kiénekelni a sajtot a szájából. Végig a Debrecen vezetett, és megérdemelten verte meg a Körmend után a másik vasi ellenfelét is.

 
 
 • 1lalika2018november04.11:48ÚjVálasz

  Borisov és Bognár is tavaly-meg előtte is-itt játszott.
  Ez az eredmény a vasi"káderpolitka" bizonyitványa...csakugy,mint a fciban...
  Mivel a pénzünkből sokkal támpogatja a csapatokat az önkormányzat,miért hallgat a sportért felelős-Artner esetében oly gyors-Koceka alpolgármester?
  Egyáltalán mit csinál???

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!